من_ی_گوگول_مگولم مدیر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 5255 عنوان پریود🤕 | مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 36 پست سلام خانومای عزیزببخشید که این سوالو اینجا مطرح میکنم فقط میخواستم ببینم کسی چنین تجربع ای داره یا نمن این ماه قاعدگیم خیلی طول کشیده و ۱۳ روزه و هی داره بیشتر میشه...نمیدونم چیکار کنم🤕الانم تو شرایطی نیستم که دکتر برم به نظرتون خطرناکه؟؟؟؟؟😵 ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊 1399/07/02 | 23:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکلهر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 3474 تو یسایتی پرسیدم دکتره گف ممکنه حامله باشی مگ میشع😑 😳😳😳😳😳😳😐😐😐😐😐😐😐😐 💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟 ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
دخترکلهر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 3474 برو دکتر عزیزم متاهلی یا مجرد؟ چن سالته گلم؟؟ نمیتونم بخاطر کرونا دکتر برم عقدم عزیزم ٢٣ سالمه 💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟 ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
النازوکییییل۶۸ عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 8296 نمیتونم بخاطر کرونا دکتر برم عقدم عزیزم ٢٣ سالمه چ ربطی دارهمن از شما حساس ترم ولی دیروز رفتم چکاب
من_ی_گوگول_مگولم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 5255 نمیتونم بخاطر کرونا دکتر برم عقدم عزیزم ٢٣ سالمه ما دائم الپریودیم چرا😣 ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
دخترکلهر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 3474 چ ربطی داره من از شما حساس ترم ولی دیروز رفتم چکاب نمیدونم واقعا حالم بده 💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟 ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
دخترکلهر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 3474 ما دائم الپریودیم چرا😣 واقعا نمیدونم شوهرم عاصی شد انقدر سگ اخلاق شدم 💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟 ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
النازوکییییل۶۸ عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 8296 نمیدونم واقعا حالم بده برو دکترحتما برو با ماسک و رعایت سایر چیزاچیزی نمیشهمن هر ۳ ماه میرم برای چکاببدن ما خانوما خیلی حساسهمخصوصا بعد از ازدواج مستعد عفونت میشه آدم
النازوکییییل۶۸ عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 8296 واقعا نمیدونم شوهرم عاصی شد انقدر سگ اخلاق شدم چون بدنت خالی کردهو ب شدت ضعیف شدی
دخترکلهر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 3474 برو دکتر حتما برو با ماسک و رعایت سایر چیزا چیزی نمیشه من هر ۳ ماه میرم برای چکاب بدن ما ... فداتشم....الان ال دی شروع کردم بنظرتون تا کی قطع میشه 💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟 ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
دخترکلهر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 3474 چون بدنت خالی کرده و ب شدت ضعیف شدی 😭😭😭😭 💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟 ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
النازوکییییل۶۸ عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 8296 فداتشم....الان ال دی شروع کردم بنظرتون تا کی قطع میشه فک کنم ۴۸ ساعت میکشهولی سر خود نکن این کارو
دخترکلهر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 3474 فک کنم ۴۸ ساعت میکشه ولی سر خود نکن این کارو مجبورم الناز جان حالم افتضاس 😞😞😞 💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟 ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
النازوکییییل۶۸ عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 8296 😭😭😭😭 دختر خوب ب حرفم گوش بده و برو دکترحتما بهت مکمل هم میده
النازوکییییل۶۸ عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 8296 مجبورم الناز جان حالم افتضاس 😞😞😞 باشه عزیزم بخورولی فردا برو باشه؟