امروز منو دوس پسرم بیرون قرار داشتیم تا تو خیابون همو دیدیم بهم دست دادیم بعد دیدم اونطرف خیابون بابام وایساده ...دیگه نگم براتون بهش گفتم که این پسره اومده ادرس بپرسه ولی خب به فنا رفتم
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
منم با شوهرم دوست بودم بعد اینکه شوهرم اومد خاستگاریم یروز باهم رفتیم بیرون رسوندم بابام دید من و واااایی نمیدونی چه کرد مامانم کلی بهش گفت خودم فرستادمشون حرف بزنن تا کوتاه اومد بعد گفت بگو سریع بیان عقد کنن