2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مرزهای صداقتو جابجا کرد

اونم چطوری اصن کمرم شکست😂😂😁

روز ها رفتند و من دیگر                                                          خود نمیدانم کدامینم                                                              آن من سرسخت مغرورم؟                                                       یا من مغلوب دیرینم...
ولی خوبه واقعا  بعصیا الکی میگن خوبه فلانه ک دل طرف نشکنه

آره خوبه آدم حتی تو مسائل کوچیک راستشو بگه تازه به نفع طرفه

روز ها رفتند و من دیگر                                                          خود نمیدانم کدامینم                                                              آن من سرسخت مغرورم؟                                                       یا من مغلوب دیرینم...
منم سفیدم هرچی میزنم ی کم تیرس ولی میبلین خوبه

الان چه شماره اي رو داري استفاده ميكني چقد از رنگش راضي هستي?

اين كاربري مال خواهرمه منم با مال اون ميام من مادر شوهرم فوت شده چند روزه و مادر شوهر خواهرم باهاش زندگي ميكنه و اذيتش ميكنه 😒
من یسری خانوما عکس دادن گفتم چیکار کنن بهتر میشن منو نفرین میکنن

واقعا همینطوره من هم همین شرایط رو دارم 

حتی گاهی اوقات به آشنایی به خاطر بهتر شدن اخلاق رفتار خودش دوستانه توصیه ای میکنم و اون به صورت تضادش واکنش نشون میده 

درصد زیادی از انسان ها همیشه با کسانی موافقن که حرفی که اونا میخوان رو بزنه