2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقر_فرهنگی😒# /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه عده یه کلمه ی کودک همسری یاد گرفتن و هرجایی میگن در صورتی که کودک همسری با ازدواج دختر دهه ۸۰ یا .. به میل خودش فرق داره

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
اهوم😊💙

عافرین دختر/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
چرا انقدر کاربرا نامهربون شدن باهمدیگه 😑

اره واقعآ

دل آدم میگیره

اینهمه سنگدلی از کجا میاد

تنهایی.... ن تقدیره ن انتخاب....تنهایی  اجباره وقتی کم پیدا میشه .....کسی که آدم باشه  
من تاپیک لباس زدم گفتم تیشرت ۶۰تومنی بهم تیکه انداختن که کجازندگی میکنی انقد ارزونه تیشرت ۶۰تومتی 😂

ای خدا 

ب ابلفظل ملت لنگ ی لقمع نون تیکع تیکع میشن تو افتاب و برف و بارون 

اینا میان اینجا پز میدن 

بخدا یسریا اصن بلوغ عقلی نرسیدن 

حس کلاس دارن ولی نمیدون اصن کلاس چیه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

جوری بی احترامی کردن که النگوهامو در اوردم یساله هنوز نپوشیدم از دلم بردن

اینا کین باو خودشون پشت گوشی شبی وزغ میمونن ولشون.... اینا کین انقد تاثیردارن تو زندگیتون اخع/

برن خودشونو جم کنن نگن مادر شوهرو خارشوهرمونو اینجور اونجور کردیم/

جالب اینه که با توهیناشون افتخارم میکنن بعدشم میگن من چیز بدی نگفتم .. یکیش همین پیشی ملوس

خدایی گرونیو وفشار زندگیو ول کردن گیر دادن به سن ازدواج ملت اینا باید رییس جمهور شن مملکتو اصلاح کنن 😂😂😂

خدایا داده ونداده ات راشکر

ازهمه بدترخدانکنه یک غلط املایی داشته باشی باباگوشی لمسی دستت اشتباه میخوره یاگوشی خودش  کلمات روجابه جامینویسه 😐😐😐😐😐

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
ربطی مو دستت و به ازدواج دهه دهشتادیا نگرفتم :/

گفتم به همه چی فحش میدن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا