ی خواهر شوهر دارم سی سالشه مجرده . خیلی احمقه کلا . همه از دست حرفاش شاکی ان . به قیمت خونش حرف میزنه . حالا بالاخره آدم با آدم فرق داره دیگه . مثلا پیش میاد من و جاریم سرما خوردیم معده درد فلان درد ....ک بخاطرش دکتر رفتیم قرص خوردیم . بعد یوقت خونه پدر شوهرم حرف قرص میشه یا دارو با یه فخری میگه الحمدلله خونه ما ک ی قرص پیدا نمیشه .... یا قرصای ما تمام مال هزار سال پیشه با ازین جملاتت ک حالا ب حسب شرایط میدونم منظورش فخر فروختنه ... حالا نیاید از حرف من مو شکافی کنید من تو ابن ۸ سال واقعا لال بودم ولی توروقران اگه جواب محترمانه ای برای این حرفش ب ذهنتون میرسه بگید ک منم غیر مستقیم بنشونمش سر جاش 😐هنوز من ام اس دارم اون نمیدونه بدونه ک واویلا
یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️ 👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉 پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️ 👩❤️👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩❤️👩
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️ 👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉 پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️ 👩❤️👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩❤️👩