ی خواهر شوهر دارم سی سالشه مجرده . خیلی احمقه کلا . همه از دست حرفاش شاکی ان . به قیمت خونش حرف میزنه . حالا بالاخره آدم با آدم فرق داره دیگه . مثلا پیش میاد من و جاریم سرما خوردیم معده درد فلان درد ....ک بخاطرش دکتر رفتیم قرص خوردیم . بعد یوقت خونه پدر شوهرم حرف قرص میشه یا دارو با یه فخری میگه الحمدلله خونه ما ک ی قرص پیدا نمیشه .... یا قرصای ما تمام مال هزار سال پیشه با ازین جملاتت ک حالا ب حسب شرایط میدونم منظورش فخر فروختنه ... حالا نیاید از حرف من مو شکافی کنید من تو ابن ۸ سال واقعا لال بودم ولی توروقران اگه جواب محترمانه ای برای این حرفش ب ذهنتون میرسه بگید ک منم غیر مستقیم بنشونمش سر جاش 😐هنوز من ام اس دارم اون نمیدونه بدونه ک واویلا
یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️ 👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉 پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️ 👩❤️👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩❤️👩
یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️ 👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉 پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️ 👩❤️👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩❤️👩