2789
عنوان

شپش سر🤦‍♀️😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 42 پست
ماه پیش دخترای جاریم و دختر خواهرشوهرم داشتن منم خیلی ترسیدم با دخترم نگیریم اما خدارو شکر نگرفتیم و ...

واقعا بدبختیه😓😓ادم از فکرش هم حالش بهم میخوره

ܢ̣ߺܘ ࡅ࡙ܭ ܟ߭ࡐ‌ࡄ݅ܝܟߊ‌ܠܨ ߊ‌ܝ߭‌ ࡅߺ߳ܘ ܠ‌ܠܙ ࡅ࠭ߺࡅ࡙ߺߊ‌ܝ߭‌ܩࡅ࠭ߺܠ‌ࡅ࡙ߺܡܢ••͜
منم چند روز سرم میخاره الان خواهر شوهرم نگاه کرد دیده سرم داره دارن برام تمیز میکنن

واقعا دمش گرم😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من پارسال گرفتم هر دارویی هم بگی امتحان کردم

شپش ها رو سعی کن تو حموم موقع سشتشو بشوری که دیگه شپشی تو موهات نباشه، هر روز حموم برو تا 2،3 هفته و خوب بشور موهاتو

درمورد تخم شپش هایی که تو موهات می مونه وازلین تبی بخر چنتا هر دفعه یه دونه بزن به موهات،قشنگ شونه هم بزن وقتی وازلین میزنی که قشنگ به همه جای موهات برسه

این وازلین رو بذار یکی دو روزی رو موهات بمونه بعد برو بشور دوباره سری بعدی رو بزن

شبا هم یه روسری یا پلاستیک بذار رو بالشت که چرب نشه

من از این کار فقط نتیجه گرفتم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
عزیزم من پارسال گرفتم هر دارویی هم بگی امتحان کردم شپش ها رو سعی کن تو حموم موقع سشتشو بشوری که دیگ ...

فداتشم خواهر ممنونم از راه حلت

حتمااا پس وازلین میزنم و اینکه وقتی زدم بعد سه روز فقط بشورم یا شونه هم کنم؟

یعنی همین تخم ها رو از بین میبره اخه چون زیادن کسی هم نیس برام در بیاره

ای کاش این راه جواب بده یه دنیا ممنونتم

فداتشم خواهر ممنونم از راه حلت حتمااا پس وازلین میزنم و اینکه وقتی زدم بعد سه روز فقط بشورم یا شونه ...

خواهش میکنم عزیزجان🌹

من پارسال موهامو کوتاه کوتاهم کردم سشوار داغم کلی کشیدم که بسوزن ولی بازم تخماش تو سرم بود

وازلین میزدم 2،3 روز که بود میرفتم حموم میشستم، سرم که خشک میشد دوباره میزدم به کل موهام

چون وازلین چربه اینا رو خفه میکنه،دیگه نمیتونن نفس بکشن و رشد کنن کشته میشن

فقط حواست باشه که کل موهات به وازلین آغشته باشه

من اگ میدونستم این راه انقد خوب نتیجه میده حتی لازمم نبود موهامو کوتاه کنم🙈

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

از این شونه های مخصوص شپش هم بگیر از داروخانه

موهاتو باهاش شونه کن

موقع وازلین زدن هم شونه کن که وازلین به همه جای موهات برسه

خواهش میکنم عزیزجان🌹 من پارسال موهامو کوتاه کوتاهم کردم سشوار داغم کلی کشیدم که بسوزن ولی بازم تخم ...

یعنی دیگ ت موهات نموندن؟اخه میگن هرکار کنی باز میمونن ت تار مو

اره دقیقا منم بخاطر این چیز عذاب آور موهای تا پایین کمرمو تا گوشم کوتاه کردم😓حالا مو ک رشد میکنه ولی ای کاش از شر اینا راحت شم

از این شونه های مخصوص شپش هم بگیر از داروخانه موهاتو باهاش شونه کن موقع وازلین زدن هم شونه کن که و ...

اره با اونا ک هر روز شونه میکنم

یعنی دیگ ت موهات نموندن؟اخه میگن هرکار کنی باز میمونن ت تار مو اره دقیقا منم بخاطر این چیز عذاب آور ...

وقتی کوتاه کردم آرایشگره کلی سشوار داغ کشید رو موهام گفته با این همه حرارت دیگه کشته شدن

ولی اومدم خونه بعد چن روز دیدم بازم هست

تخمای شپش یه حالت چسبندگی داره وقتی وازلین میزنی چرب میشه دیگه نمیتونه رو مو بمونه،موقع شستشو لیز میخوره از موهات میاد بیرون،از طرفی هم وقتی چن روز به موهات وازلین باشه چربیش باعث میشه این تخم ها خفه شن و نتونن رشد کنن و زنده بمونن