2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 39 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آجی طلاق بگیرم میتونم زندگی کنم بدبخت نمیشم میترسم سر کوفت بزنن

طلاق اخرین مرحله اس..😐واقعا نمیدونم چطور بگم انشالا هرچی صلاحته همون میشه گلی ولی من روزی هزار بار خداروشکر میکنم بخاطر تصمیمی ک گرفتم

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.
دارم از سرما میمیرم ازصبح هیچی نخوردم 😭😭😭😭😭دیگه خستم دیگه بریدم خدایا کمکم کنننننننن ازتنهای مج ...

ببین چرا انقدر خودتو ضعیف کردی و باختی؟قوی باش بزار بفهمه زن بودن یعنی چی،قشنگ برو توخونه یع نیمرو بزن بشین تا آخر بخور،بعدشم لباساتو عوض کن برو زیرپتو لحاف قشنگ بخواب تا خود صبح،صبح برو پزشک قانونی و با لبی خندون برگرد،اصلا اینطوری نکن با خودت،مردا با اینطوری کردن بیشتر حس قدرت بهشون دس میده باور کن

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
ببین چرا انقدر خودتو ضعیف کردی و باختی؟قوی باش بزار بفهمه زن بودن یعنی چی،قشنگ برو توخونه یع نیمرو ب ...

بخدا میخامم برم میگه عاشقتم و فلان الان مادرش اومده پچ پچ کردن بخدا از سرما رفتم خونه داشتم یخ میزدم تو حیاط 😔😭😭

بخدا میخامم برم میگه عاشقتم و فلان الان مادرش اومده پچ پچ کردن بخدا از سرما رفتم خونه داشتم یخ میزدم ...

عاشقتم؟زرررررر مفت میزنه ببخشید خیلی معذرت ولی کسشعرررر میگه

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
عاره بعد همش میگه میخای بری با دوست پسرت 😳😳😳😳😭😭😭

من قضاوت و تصمیمی ندارم که بهت بگم انتخاب با خودته،ولی بشین برا زندگیت تصمیم بگیر این حرفم یادت نره،چون تو هنوز خیلی جوونی