2777
2789
عنوان

راه حل قوی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4753 بازدید | 32 پست
من درکت میکنم، لانسوپرازول خیلی خوبه هر صبح بخور، ترشی و چیزای تند و چربم یه مدت بزار کنار، اوکی میش ...

عزیزم من سی تا دکتر رفتم دو بار اندوسکوپی شدم و هزار بلای دیگه سرم اومده و ...... هلیکوباکتری دارم . مال من مثل مشکل شماها نیست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم من سی تا دکتر رفتم دو بار اندوسکوپی شدم و هزار بلای دیگه سرم اومده و ...... هلیکوباکتری دارم . ...

من میحواستم به اسی بگم اگه درد معدش یهویی هست شاید به باکتری هیلوکوبا مبتلا شده، اتفاقی که بری خودم افتاد، یهویی به حد مرگ معده درد میشدم بیشتر از دو هفته اینطوری بودم خود فکر میکردم زخم معده گرفتم... یه دکتر شانسی برام ازمایش این باکتری رو نوشت، بعد انتی بیوتیک مخصوصش  خوب شدم، این باکتری باید زود تشخیص داده بشه و درمان تا موجب زخم معده نشه

آهاااا، پس زود خوب شی ان شاالله، درد بدیه

خیلی خیلی خیلی خوب شدم الان خدارو

شکر. اون موقع بچم شش ماهه بود شروع شد وقتی درد می‌گرفت معده ام یعنی خشک میشدم بخدا تو اون حالتی ک بودم بچم هرچقدر گریه میکرد نمی‌تونستم بگیرمش شوهرم می‌گرفتم بغل می‌بردم سریع بیمارستان. الان حاضرم سرطان بگیرم ولی معده درد نه .

اره، من به خدا رسیدم، الهی هیچکس مبتلا نشه، و اکر شد زود تشخیص بدن

الهی آمین . من کلا امیدی ب زندگی نداشتم فقط از خدا مرگمو میخواستم ‌میگفتم بمیریم چیزی ب اسم من وجود نداشته باشه ک انقد درد و تحمل کنه.... خداروشکر راحت شدیم

خودت می‌دونی دیگه چقد درد داره😭😭من ۴دوره داری خوردم هر بار سی روز .

من یه دوستم روزای اول معده دردش بهش گفتم واسه این باکتری چک کن و به دکتر بگو، چون علائم معده دردش مثل خودم بود، اون خدا رو شکر چون اولش بود با ده روز انتی خوب شد

الهی آمین . من کلا امیدی ب زندگی نداشتم فقط از خدا مرگمو میخواستم ‌میگفتم بمیریم چیزی ب اسم من وجود ...

عزیزم الهی بمیرم، منم همینطوری بودم، من اصلا غذا نمیخوردم، میوه و سبزیجات بهیچ وجه

من خیلی درگیرش بودم شش ماهی طول کشید تا فهمیدن مشکلمو

اهههه، چه بد، واسه همین درمانتون طولانی شد ، چه زجری کشیدید، من تقریبا یه ماهطول کشید که دکتر فهمید... واسه دوستم من پیشنهاد دادم که واسه این باکتری چک بشه، کمتر از یه هفته فهمید

عزیزم الهی بمیرم، منم همینطوری بودم، من اصلا غذا نمیخوردم، میوه و سبزیجات بهیچ وجه

فقط میتونم از اعماق وجودم بگم خداروشکر ک خوب شدیم هر دومونت انشالله هیچکس دیگه اونقد درد نکشه. من دو تا زایمان طبیعی کردم. یعنی درد زایمان طبیعی انگشت کوچیکه درد معده ام بود بخدا