2777
2789
عنوان

امام زمان

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 24 پست
ان شاءالله خیلی زودتر از چیزی که فکرشو می کنیم ظهور میکنه طبق پیش بینی ها و بررسی وضع موجود امید میر ...

جاااان؟!!!!

کذب الوقاتون !!!

فقط خدا میدونه کی امام زمان عج ظهور میکنه 

ان شاءالله که زودتر چشممون به جمال ایشون منور بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

متاسفانه ما امام رو به خاطر خودمون و مشکلاتمون میخواهیم دقیقا مقل اهل کوفه بایدهم خدا اجازه ظهور نده 

ما هنوز به معرفت کافی نرسیدیم

یه ذکر میگم برای اینکه متوسل بشید به حضرت مهدی😍و پنج تن آل عبا

زیاد بگید این ذکرو انشالله که سیم دلتون وصل بشه به امام زمان

همین الان انجامش بدید

یامحمد یاعلی یا فاطمه یا حسن یا حسین یا اباصالح المهدی ادرکونی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاااان؟!!!! کذب الوقاتون !!! فقط خدا میدونه کی امام زمان عج ظهور میکنه  ان شاءالله که زودتر ...

عزیزم خود امام زمان و عده ی اندکی از ظهور اطلاع دارن. اینکه میگن کذب الوقاتون یعنی اونایی که میدونن نمیان بگن فلان تاریخ ایشون ظهور میکنه. پس اگه کسی تاریخ معلوم کرد دروغگو هستش. آیت الله بهجت فرمودن کاش مینشستیم در مورد اینکه آقا کی ظهور میکنن حرف می زدیم. همین بررسی ها در رابطه با ظهور ایمان آدم رو نسبت به این مسئله قویتر میکنه 

توروخدا یار جمع کنید برای امام زمان

حتی شده۱نفر

الان در اخر الزمانیم و ایمان ها به شدت مورد آزمایش قرار میگیره و نگه داشتن ایمان مثل نگه داشتن گداخته،آتش در دسته

مورد امتحانات الهی زیادی قرار میگیرید

انشالله رابطه تونو با خدا و امام زمان تقویت کنید قرآن زیاد بخونید

بلاهای اخر الزمانی زیادی درراهه.رابطتونو تقویت کنید که دچار وحشت نشید

انشالله همین سال۱۴۰۰آقا ظهور کنن

طبق خوابی که دوست یک شهید مدافع حرم دیده.بهشون گفته تا سال۱۴۰۰اینقدر ظهور امام زمان نزدیک میشه که نمیگید چند سال دیگه میگید چند دقیقه دیگه حضرت ظهور میکنن انشالله؟؟