2821
2789

[QUOTE=156450313]ب من ان تی گف پسره احتمال زیاد انومالی صدرصد گف پسره شومبولشم دیدم . جای معتبر برو[/QUOTEمیگن انومالی رو جایی باید بری که ان تی رفتی .ان تی گفت پسره بعد چن روز پیش رفتم باز برا جفت بچه گفت بهش میاد دختر باشه بیشتر نرو سیسمونی بخر هنوز بیشتر بهش میخوره دختر باشه 

چی شد بعدش

نيت كردم با وضو رو به قبله نشستم قرانو باز كردم يه سوره اي اومد بهش گفتم گفت پسره يه بار ديگه باز كردم اونم گفت پسره

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نيت كردم با وضو رو به قبله نشستم قرانو باز كردم يه سوره اي اومد بهش گفتم گفت پسره يه بار ديگه باز كر ...

مگه میشه تو سوره چطور نوشت پسره واضح تر بگو منم اینکارو میکنم 

ب من ان تی گف پسره احتمال زیاد انومالی صدرصد گف پسره شومبولشم دیدم . جای معتبر برو

شومبول🤣🤣🤣🤣🤣 جووووونمممم منم از اينا ميخوام 

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
مگه میشه تو سوره چطور نوشت پسره واضح تر بگو منم اینکارو میکنم 

اسم سوره رو بهش گفتم عزيزم از روي اسم سوره گفت من ديگه نميدونم چطوري ميفهميد توي تاپيك فال يا همچين چيزي توي تاپيكام هست ببينش

هاااا ندارم استرس میگیرم خخخخ

واااا من ميبينمش ذوق مرگ ميشم ميگم اخ جون منم بالاخره شدم

[QUOTE=156450313]ب من ان تی گف پسره احتمال زیاد انومالی صدرصد گف پسره شومبولشم دیدم . جای معتبر برو[ ...

ن اصلا فرق نداره کجا بری من ان تی یجا بود انومالی جا دیگه. ربطی نداره ب اون .

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
شومبول🤣🤣🤣🤣🤣 جووووونمممم منم از اينا ميخوام 

😂😂😂😂😂😂😂الهییی قسمتت عزیزم

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
کاش یکی میدونس نینی ام جنسیتش چیه ...خیلی خوب بود 

كاش يكي ميدونست نيني من سالم بدنيا مياد ايشالا و جنسيتش چيه