2777
2789

قسمت پلاستیکی ماشین لباس شویم چون خونه قبلیم رطوبتی بود زرد شده بود

خیلی زرد نه کرمی 

حالا عکس هم می زارم

اول اینکه باید قسمت زرد شده شو با الکل تمیز کنی 

بعد اکسیدان ۱۲٪ روی اون قسمت ها میزنی روش سلفون می کشی تا خشک نشه 

من چون خیلی زرد بود این کار رو چند بار تکرار کردم یعنی تمیز می کردم زیر شو باز اکسیدان میزدم

دو روز درگیر این قسمتش بودم

بعد وقتی اکسیدان زدی باید بزاری تو افتاب اگه تو افتاب نذاری کامل سفید نمی شه یعنی کرمی میشه

یک لامپی هم هست بزنید تو گوگل اسمش میاد می تونید اونو بگیرید به هر حال نمایندگی ۳میلیون می گیره تا اون قطعات زرد شده رو عوض کنه

ببینید اون قسمت کشوی رو در اوردم تو افتاب گذاشتم ما بقی که فقط دو روز اکسیدان روش بود کرمی شده 

ماشین لباس شویم از اون سطل کناریش زرد تر بود بعد دو روز اکسیدان زدن کرمی شده

نیت کردم به بقیه که این مشکل براشون پیش اومده بگم تا اونا هم لذت ببرن

موفق باشید

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))

این عکس قبلیش؟؟یا مال الانش؟؟

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بد كه اينجورى ميشن

و چقدرم سخته درست كردنش!

من احساس ميكنم لرازم برقيم ديگه مثل قبل نيستن. با اينكه ٣ سال بيشتر نيست ازدواج كردم

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

جالب بود مرسی

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
این عکس قبلیش؟؟یا مال الانش؟؟

عزیزم این عکس رو وقتی گرفتم که اکسیدان زدم اون قسمتی که پودر میریزی رو گذاشتم  تو افتاب کامل سفید شده بقیه اش چون سنگین بود فردا میزارم توافتاب 

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))
منظورتون درب تاید🤔

بله

چقدر بد كه اينجورى ميشن و چقدرم سخته درست كردنش! من احساس ميكنم لرازم برقيم ديگه مثل قبل نيستن. با ...

به خاطر رطوبت اینجوری میشن

اگه نقره ای می خریدیم اینجوری نبود

چه عالی  از کجا یادگرفتی اینو؟

هر چیزی بگی امتحان کردم یعنی هر کی هر چی گفت

جوش شیرن با سرکه 

وایتکس

سیم کشیدم که خیلی اشتباه بود رد افتاد

الکل 

تا این یکی جواب داد

2790
2778
2791
2779
2792