2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی بشوره؟وایی نه بیچاره مامانامون

بجای دستمال از پوشک بزرگا هست از اونا استفاده کنیم

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
من ارزونترینو استفاده میکنم کیفیت هم داره خدایی... تاتی...  تو خیلی از تاپیکا گفتم

چنده

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
دیگه استرس پوشک بچه ام گرفتیم خدایا  من دیگه کم آوردم

من که تصمیم دارم بیشتر اوقات بچه رو باز بذارم هم واس خودش خوبه و هم بیشتر مای بیبی استفاده نمیشه

چنتا پارچه نرم درست میکنم با مشمای نرم

من اولا ببم میزدم ک تازگیا افتضاح شده جذبش اصلااااا ازنقد نازنک شدن ک ادم کهنه بزاره بهترازاونه کوکومی هم همیتطور آشغال شدن هم گرون

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
والا فکر کنم اونام گرون باشه  بعد پس میزنه  حالا از ارزوناش امتحان میکنیم ان شاالله که ب ...

هنوز دو ماهمه فارغ نشدم بفکر پوشکم برا پسرم مولفیکس استفاده میکردم

من که تصمیم دارم بیشتر اوقات بچه رو باز بذارم هم واس خودش خوبه و هم بیشتر مای بیبی استفاده نمیشه چن ...

هوا داره سرد ميشه، جيش كنه و يخ كنه بايد دوبرابر پول پوشك به دكتر بدي

اول از همه پمپرز عالیه ولی گرونه

دوم مای بیبی، کمرش بلنده، نم پس نمیده، بچه توش راحته

سوم کانفی، نکته منفی خیلی خیلی معطره، پسرم بهش آلرژی داشت

مولفیکس افتضاح بود، کمرش کوتاه بود، نم پس میداد، پای پسرم و اذیت کرد

تجربه من😁