2777
2789
عنوان

اقدامی های 99 💪

| مشاهده متن کامل بحث + 66796 بازدید | 11470 پست

سلام منم هستم...

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اولین ماهی هست که اقدام کردم....

امروز با کمردرد و پهلو درد از خواب بیدار شدم...الانم که لرز گرفتم شدید زیر پتوام😶

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
بدبختی به شوهرم پیام دادم اومده جوابم و بده گوشیش افتاده نابود شده چطور ادم ناراحت نشه

اوه اوه اوه دیگه کاری ک شده...

شوهر منم گوشیشو دزد زده بود تازه ی هفتس پیدا شده اونم هیچی ازش باقی نمونده ماشین از روش رد شده😑

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

دخترم امسال باید بره مهد از هفته دیگه مهدا شروع میشه این وسط اساس کشی و اقدام منم ک شده غوز بالا قوز🥴

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
من الان ولم کنن گریه میکنم روحیم حساس خیلی دارم خودمو کنترل میکنم 

اره سعی کن کنترلش کنی

لتروزول دیگه صدرصدی جواب میده انشالله فقط استرس تمرین کن از خودت دور کن لیلا خانوم

من شبی 3 تا لتروزول خوردم

امروز موعدمه. ب ب چ زدم متفی بود و از پری هم هیییچ خبری نیست 

خیلییی بلاتکلیفم😢😢😢