2777
2789
من بابل عزیزم هزینش نمیدونم چقد میشه البته من دفترچه دارم ازاد نیست

فکر کن دیگ همه سونوها ازادن جز بیمارستان من دو بار برا وزن جنین رفتم ازاد حساب کرد

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
اصلا بهش فک نکن ببخشیدا دکترا جدیدا بیشترشون بی سوادن پسرم الان ب دنیا اومد شکر خدا سالم سالمه اگ بد ...

خداروشکر که سالمه انشالله برا منم صحیح سلام باشه

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون برام خیلی بد بود الکی ته دلمو سونوگراف خالی کرد سعی کن سونوگراف خوب بری یکی ک مدرک ان تی داشته ب ...

سونوگرافا ک کارشون همینه

من ک اصلا ندادمش

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
کدوم شهر هستین

من دی سال قبل انجام دادم ازاد ۱۶۵ بود 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

سونوگرافا ک کارشون همینه من ک اصلا ندادمش

خوب کردی من  اگ دوباره باردار شم اصلا ان تی نمیرم الان بیشترا باردارا و میفرستن امینوسنتز کیسه دوختن تو این گرونی

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

وای بچها چ ارزونه من سال ۹۵میرم دکتر ویولت ادیب توشیراز هرسری ۲۰۰الان خیلی بالا نرفته البته اون خیلی مدرن پیشرفت یه اهنگ لایت خارجکیم میذاره مهربون شکلاتم بهت تعارف میکنه خیلی خوش برخورد خیلیم شلوغ

خوب کردی من  اگ دوباره باردار شم اصلا ان تی نمیرم الان بیشترا باردارا و میفرستن امینوسنتز کیسه ...

اره اگه نری تهدید میکنن ک ناقصه دور از جونش برو سل فری بده🤕🤕

سل فری هم زیر ۲تومن نیست

کاراشون تابلو شدن دیگه😆😆😆

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
اره اگه نری تهدید میکنن ک ناقصه دور از جونش برو سل فری بده🤕🤕 سل فری هم زیر ۲تومن نیست کاراشون تا ...

من وقتی فهمیدم باردارم آخرین روز برای انجام آن تی بود دکتر سونوگرافی یه جوری برخورد می‌کرد که نگو اصلا جوابمو نمی‌داد گفت حتما تا ظهر برو پیش متخصص زنان ول من دکتر پیدا نکردم بعدازظهر رفتم دکتر گفت چون بارداری قبلی بچه سالم داری اشکال نداره نرفتی یه آزمایش نوشت دوهفته دیگه باید بدم 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....