maryam0400 مدیر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 1598 عنوان دلم خیلی گرفته... | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 42 پست هیچ کس و ندارم باهاش درد و دل کنم ... هیچ کس نیست بگه چته چرا اینجوری شدی؟خیلی حالم بَده ... دلم میخواد دیگه نباشم... چرا هنوز زنده ام؟ تورو خدا دعا کنید زودتر بمیرم ... خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد... 1399/07/01 | 10:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam0400 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 1598 میدونم الان این حسو داری و زندگی بهت سخت گرفته ولی همه دارن از این روزایی ک فک میکنن فردا رو نمیبین ... کلی گریه کردم حتی الانم موقع تایپ گریه میکنم ولی با هر قطره اشکم انگار دلم بیشتر آتیش میگیره خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
maryam0400 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 1598 این حرفا چیه....قوی باش.....خودتو از حاشیه دور کن.....با نی نی حرف بزن....حسش کن.... نی نی که نمیدونم قراره پیشم باشه یا بره؟ میترسم بهش وابسته شم بعد بگن مریضه و دوباره سقطش کنم خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
girl_kour عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 2220 تو هم از ازدواجت میکشی کاش یکم بیستر رو مادره کار میکردی خودمون رو ب اب و اتیش زدیم ولی نمیذاره و اجازه نمیده گفته بود دختر خوبی و خانواده داری هس ولی نمیخامش
maryam0400 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 1598 بچم انگار فهمیده داغونم ... زیر شکمم خیلی درد میکنه خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
خورشید۶۷آرین عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 5982 نی نی که نمیدونم قراره پیشم باشه یا بره؟ میترسم بهش وابسته شم بعد بگن مریضه و دوباره سقطش کنم ... الان که هست....باهاش زندگی کن....دنیا اونقدر تنگ نشده که تو بخوای اینطوری فرو بریزی.... زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
azaraxsh عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 7934 کلی گریه کردم حتی الانم موقع تایپ گریه میکنم ولی با هر قطره اشکم انگار دلم بیشتر آتیش میگیره خدا بهت آرامش بدهکمکمی ام از دستمون برنمیاد براتخدا خودش دلگرمت کنه ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
maryam0400 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 1598 الان که هست....باهاش زندگی کن....دنیا اونقدر تنگ نشده که تو بخوای اینطوری فرو بریزی.... دلم واسه این کوچولویی که تودلمه خیلی میسوزه بیچاره گناهی نداره که پا به پای من باید درد بکشه ... خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
maryam0400 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 1598 خدا بهت آرامش بده کمکمی ام از دستمون برنمیاد برات خدا خودش دلگرمت کنه یه کمک بزرگ میتونی بهم بکنی ... دعا کن بمیرم خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
azaraxsh عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 7934 یه کمک بزرگ میتونی بهم بکنی ... دعا کن بمیرم میگذره ب خدانگو دختر خوب میشی ی کم طاقت بیار دعا میکنم زودتر تموم شه این حال بد ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
maryam0400 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 1598 میگذره ب خدا نگو دختر خوب میشی ی کم طاقت بیار دعا میکنم زودتر تموم شه این حال بد جای زخم هایی که از عزیزترین کَسم خوردم هیچوقت خوب نمیشه ... آخرش من میمونم و یه دل خون و زندگی بظاهر خوبمرسی که به حرفام گوش کردی خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
azaraxsh عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 7934 جای زخم هایی که از عزیزترین کَسم خوردم هیچوقت خوب نمیشه ... آخرش من میمونم و یه دل خون و زندگ ... کاری خاصی نکردم اول خدا ولی بعدش بسپار ب زمانقدرتمندتر از چیزیه ک فکرشو میکنیب خدا سپردمت ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
یاسی_ام عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 6315 خودمون رو ب اب و اتیش زدیم ولی نمیذاره و اجازه نمیده گفته بود دختر خوبی و خانواده داری هس ولی نمیخام ... الان ازدواجیدی با هنوز جور نشده؟ رویاها قشنگ میشن ❣وقتی هدف ❣رسیدن به تو باشه ...❣
یاسی_ام عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 6315 جای زخم هایی که از عزیزترین کَسم خوردم هیچوقت خوب نمیشه ... آخرش من میمونم و یه دل خون و زندگ ... اسی اصلان منو دیدی تو؟؟؟ رویاها قشنگ میشن ❣وقتی هدف ❣رسیدن به تو باشه ...❣
maryam0400 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 1598 اسی اصلان منو دیدی تو؟؟؟ نه چطور خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
یاسی_ام عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 6315 نه چطور دیدم هرچی نطر دادم و سوال پرسیدم جواب ندادی رویاها قشنگ میشن ❣وقتی هدف ❣رسیدن به تو باشه ...❣