عزیزم من برنامه ریزی کردم قبلش مشکل تورو داشتم اما از وقتی برنامه ریزی کردم الان 6 ماهه خونم همیشه خدا تمیزه با وجود بچه 2 ساله حتی روی خواهرمم تاثیر گذاشتم
مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
عزیزم من برنامه ریزی کردم قبلش مشکل تورو داشتم اما از وقتی برنامه ریزی کردم الان 6 ماهه خونم همیشه خ ...
هییی
یادش بخیر
منم با یه بچه همه چیم رو روال بود
الان رسما دارم دیوانه میشم از کار زیاد و بی نتیجه
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
بگو مگه من در مورد کار تو نظر میدم که تو در مورد کار من نظر میدی.....من مدیر خونم و خودم میدونم چیکار کنم...همیشه تلاشمو میکنم ولی گاهی نمیرسن....و توقع ندارم مثل رئیس ها بیای سرک بکشی و دستور بدی
برنامم رو خلاصه بهت میگم انجام بده. روزی یک ساعت صبحانه که خوردی ظرفارو که شستی لباسارو میندازی لباسشویی گازو سینک باید هر رووووز تمیز بشه. روز شنبه مخصوص در های خونست. روز یک شنبه مخصوص سرویس بهداشتی روز 2 شنبه جارو برقی روز سشنبه کف و سرامیک روز 4شنبه گردگیری هرچی که توی خونست روز 5 شنبه جارو برقی و تمیزی یخچال روز جمعه استراحت و عشق و حال بخدا این برنامرو که میرم نه خستم میشه نه دیگه استرس حرف شوهر
هییی یادش بخیر منم با یه بچه همه چیم رو روال بود الان رسما دارم دیوانه میشم از ...
ببین عزیزم بهم ریختگیه خونه با وجود بچه طبیعیه این طفلیا که قرنطینن تو خونه هم بهم نریزن پس چیکار کنن. اصل مار تمیزیه گلم غصه نخور برای بهم ریختگیه بچهات