2777
2789
عنوان

مهریه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 27 پست
اره خونه زمین ماشین توحساب بانکیش پول

خب برو محضری که عقد کردی بگو میخوام مهریه بذارم اجرا و بدون اینکه همسرت بفهمه بعد بهت برگه میدن میری اداره ثبت اسناد اونجا پیگیری کن مهریه ات رو بذار اجرا و بدون اینکه بفهمه و ماشین ایناشو بزنه به نام کسی دیگه توقیف کن زودتر فقط 

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خب برو محضری که عقد کردی بگو میخوام مهریه بذارم اجرا و بدون اینکه همسرت بفهمه بعد بهت برگه میدن میری ...

اهان ممنون پس راهش اینه خیلی ممنونم ازت دوست گلم،ایشالاهمیشه موفق باشی

اره میخام مهریه مواجرابزارم  ولی شوهرم میگه مهرتو بخای دیگه تااخرعمرت طلاقت نمیدم

توام باید میگفتی باشه حالا میبینیم

اول برو نفقتو اجرا بزار اگه کوتاه نیومد مهریتو اجرا بزار

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

چون وضعش خوبه و چیز میز بنامشه و حساب بانکیش پول هست  باید با یه وکیل صحبت کن بهت بگه چکار کنی 

میری مهریه میزاری اجرا اون مال و اموالشو بنام خانوادش میزنه یا حسابشو خالی میکنه یا میگه ندارم مهریتو کم کم میده و طول میکشه

با وکیل صحبت کن راهنماییت میکنه

اهان ممنون پس راهش اینه خیلی ممنونم ازت دوست گلم،ایشالاهمیشه موفق باشی

اول نرو دادگاه اول از طریق اداره ثبت اقدام کن همین فردا هم برو اصلا هم به روی خودت نیار که نفهمه با عقدنامه و شناسنامه برو محضر از طریق اداره ثبت هر چی هست به نامش رو راحت میتونی توقیف کنی و برات راحتره تا دادگاه 

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

با یه وکیل هم مشورت کن بعد اینکه حکم توقیف گرفتی برو دادگاه یه درخواست پر کن دقیق اسمشو نمیدونم چیه که حق فروش هیچی رو نداره با وکیل حرف بزن بهت میگه

اره میخام مهریه مواجرابزارم  ولی شوهرم میگه مهرتو بخای دیگه تااخرعمرت طلاقت نمیدم

تو هم بگو من طلاق نمیخوام اصلا بگو من مهریه میخوام و نفقه میخوام ولی بنظرم همه راه ها رو چراغ خاموش برو که نفهمه

توام باید میگفتی باشه حالا میبینیم اول برو نفقتو اجرا بزار اگه کوتاه نیومد مهریتو اجرا بزار

بایدشکایت کنم که بهم نفقه نمیده؟؟چون هیچوقت به کارتم پول نمیزنه نقدی میداد پرینت حساب نمیتونه دربیاره فیش حقوقشم دستمه کپی سنداشم دارم فاکتورطلاهامم پیشمه

بایدشکایت کنم که بهم نفقه نمیده؟؟چون هیچوقت به کارتم پول نمیزنه نقدی میداد پرینت حساب نمیتونه دربیار ...

خب میگی نقدی بهت پول میداده.

حالا براچی شکایت نفقه کنب. 

همین که مهریتو ازش بگیری کافیه. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ . این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
بایدشکایت کنم که بهم نفقه نمیده؟؟چون هیچوقت به کارتم پول نمیزنه نقدی میداد پرینت حساب نمیتونه دربیار ...

عالیه دیگه 

برو دادگاه درخواست نفقه کن ولی اولین کار یه وکیل درست و حسابی بگیر تا با مشورت با اون و کمکش همه کاراتو انجام بدی 

ب محض اینکه شوهرت بگه ندارم یا نمیتونم نفقه بدم و این حرفا حتی اگه حسابای بانکیشو هم خالی کنه یا خونه رو به اسم یکی دیگه بزنه بگو بندازن زندان تا بفهمه دنیا دست کیه

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

برای مهریه هم میتونی بری از طریق محضر ازدواج و اجرای اسناد ثبت... هم اینکه میتونی بری دادگاه خانواده.

برای نفقه میتونی بری دادگاه حقوقی و هم این که میتونی بری دادسرا

فقط باید کل جوانب حقوقی قضیه رو درنظر بگیری چون گفتنش راحته ولی نکات و ریزه کاری زیاد داره