2777
2789
عنوان

برق گرفتی کمکم کنید خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 22 پست

در صورتی که بعد از آن دچار دل درد یا خونریزی یا آبریزش نشده اید یا مشکلی در ضربان قلب جنین پیش نیامده است، مشکلی نیست. اما اگر می خواهید خیال تان راحت شود می توانید ضربان قلب جنین را اندازه گیری کنید ببینید طبیعی است یا نه؟ سونوگرافی هم می توانید انجام دهید....عزیزم جواب یه متخصص زنان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم درکت‌میکنم منم چند هفته پیش عین هندونه خوردم زمین...کلی گریه کردمو سونو دادم....اگه‌نگران ...

میرم آخه همسرمم سرکاره نمیدونم با این حالم میتونم رانندگی کنم یانه چون آزمایشگاه  هم داشتم باید میرفتم آزمایشگاه

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
میرم آخه همسرمم سرکاره نمیدونم با این حالم میتونم رانندگی کنم یانه چون آزمایشگاه  هم داشتم باید ...

اسنپ بگیر یا آزانس خودت اصلا رانندگی نکن...چون با اینکه چیزی نشده استرس داری بدتر از من خطر داره