2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من عاشق بودم و از هم جدا شدیم بخاطر مخالفت خانواده ها و بی عرضگی خودش

داغون بودم یک سال بعد از جداییمون کسی اومد خواستگاریم ک از بچگی عاشقم بود و قبلنم حدود۸سال پیش اومده بود خواستگاریم ولی من ردش کردم

تاااا وقتی برای بار دوم اومد خواستگاریم و از علاقش بهم گفت قبول کردم

فکرمیکردم بعد از عشقم دیگه هیچوقت کسی ب چشمم نمیاد ولی همسرم اولین کسی بود ک بعد از اون تجربه دردناکم به دلم نشست

نمیگم عاشقشم چون تازه دارم بهش دل میبندم و میدونم لیاقت تمام خوبیای دنیارو داره و ی روزی عاشقش میشم!

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

من کلا ادم رمانتیکی نیستم ینیی خیییلی دیر عاشق میشم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

وای من گاهی از خودم میترسم   نه مث دوستام دوست پسری چیزی دارم نه از کسی خوشم میاد و دلمم نمیخواد فعلا خاستگار داشته باشم(نیس خیلیم ریخته و پاشنه دزو از جا کندن در جریانید که  )

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی  
چه رمانتیک و قشنگ

😊🙂الان میفهمم وقتی کسی عاشقته چطور باهات رفتار میکنه و وقتی کسی الکی ادعاش میشه رفتارش باهات چطوره!!! 

چون همسرم دقیقا رفتارایی داره ک من قبلا نسبت ب اون شخص داشتم!

امیدوارم ی روزی مثل قبلنا بتونم عاشق شم🙂

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒