2777
2789
عنوان

بیاید داستان واقعی زندگیمو بگم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 14062 بازدید | 258 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان نگا کن 🙂

کلا نظرم عوض شد نمیرم  

بروبچ لایک نکنین هستم هنوز  

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️

مهربونا منم لایک کنین

گفتم یه امضاام من بذارم واسه قانون جذب بلکه تو این تاریخ 9/9/99 که روز تولدمم هست بهترررررین اتفاق برام افتاده باشه😍😍 یه آدم رویاییم که همیشه تو رویا زندگی میکنم😳 همه بهم میگن ماشالا یه دل داری زیبا هرچی میبینه میخواد😳 خب چیکار کنم منم اینجوریم😶 خدایا خواهش میکنم برام یه کاری جور کن برم سر کار هرچیییی دلم خواست بخرم انقد به شوهرم نگم که اونم واسم نخره😕 خدایا من و یه زن خیلی خیلی پولدار کن خدایا به من همراه با پوووول فراوان سلامتی هم بده الهی امین🙏 دوتا از عشقای زندگیم(مامانم و شوهر و گرامی)برام حفظ بفرما.و در آخر من اعتقاد دارم کسی که برام دعا کن دعاش در حقم مستجاب میشه خواهش میکنم برای ارزوهام دعا کنید 😘

بعد از اینکه لباسمو خریدم قرار بود بیاد دنبالم هیچوقت یادم نمیره ک بیست و شش بار بهش زنگ زدم تا پیدام کنه و نیم ساعت طول کشید. ..وقتی سوار ماشینش شدم ی سلام زیر لب کرد و همین. ..براندازش کردم هیکل خوبی داشت موهاشم مشکی بودو بایکم ته ریش 

بعد از اینکه لباسمو خریدم قرار بود بیاد دنبالم هیچوقت یادم نمیره ک بیست و شش بار بهش زنگ زدم تا پیدا ...

چ راحت ب هر کسی اعتماد میکنید و سوار ماشینش میشید!

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 

منم لایک کنید

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 

اونقدر ک تو پیام پر حرف بود کنارم ک بود نبود بهتره بگم جز سلام اصن حرفی نزد ما نیم ساعت بدون حرف فقط ب خیابونا زل زده بودیم ی نگاه ب دستاش کردم دیدم ی خلقه تو انگشت حلقشه گفتم اون چیه دستت زن داری نامزد داری دوس دختر داری گفت اینو مامانم بهم داده وسریع از دست چپش انداخت  دست راستش 

زود-باااااااااااش#  

از 13سالگی طلاق پدرومادرم و دچار افسردگی و بیماری دو قطبی 16 سالگی یه خودکشی ناموفق داشتم از 18سالگی دچار اسکیزوفرنی شدم،2سال بیمارستان روانی بستری شدم، 19سالگی یع تصادف سنگین و یک ماه تو کماه بودم،تو سن 14سالگی 3بار ترک تحصیل کردم چون حافظم ب شدت داغون بود،بدنم پراز جای تیغ بود و گل مصرف میکردم ولی الان من 22 ساله هستم با افسردگیم جنگیدم با بیماریم جنگیدم، من خوب شدم اره من تونستم، اینارو گفتم ک اوله راه جا نزنین و نا امید نشین ، من جنگیدمو الان دارم ب چیزایی ک میخوام میرسم(خانم دکتره آیندم) تو میتونی پس بیخیال خواستت نشو ، موفق باشی خوشگلم❤️💛مربی زومبا، تتو کار و ناخن کارم هستم😎😁باهم مهربون باشیم، هیچ کس از فردای خودش خبر نداره💛افسرده ها بیمار نیستن فقط دنیارو بیشتراز بقیه فهمیدن! من از اون آدماییم ک مینویسم ن اینکه نویسنده باشم، مینویسم، حرفامو مینویسم اما یه سری چیزارو نمیشه نوشت مثل یه چیزی بین بغض و اشک ک تو میبینی ولی بقیه نباید ببیننش💛
خداوکیلی شب بخیر لایکم کن فردا بخونم

باش عزیزم 

از 13سالگی طلاق پدرومادرم و دچار افسردگی و بیماری دو قطبی 16 سالگی یه خودکشی ناموفق داشتم از 18سالگی دچار اسکیزوفرنی شدم،2سال بیمارستان روانی بستری شدم، 19سالگی یع تصادف سنگین و یک ماه تو کماه بودم،تو سن 14سالگی 3بار ترک تحصیل کردم چون حافظم ب شدت داغون بود،بدنم پراز جای تیغ بود و گل مصرف میکردم ولی الان من 22 ساله هستم با افسردگیم جنگیدم با بیماریم جنگیدم، من خوب شدم اره من تونستم، اینارو گفتم ک اوله راه جا نزنین و نا امید نشین ، من جنگیدمو الان دارم ب چیزایی ک میخوام میرسم(خانم دکتره آیندم) تو میتونی پس بیخیال خواستت نشو ، موفق باشی خوشگلم❤️💛مربی زومبا، تتو کار و ناخن کارم هستم😎😁باهم مهربون باشیم، هیچ کس از فردای خودش خبر نداره💛افسرده ها بیمار نیستن فقط دنیارو بیشتراز بقیه فهمیدن! من از اون آدماییم ک مینویسم ن اینکه نویسنده باشم، مینویسم، حرفامو مینویسم اما یه سری چیزارو نمیشه نوشت مثل یه چیزی بین بغض و اشک ک تو میبینی ولی بقیه نباید ببیننش💛