2777
2789
عنوان

استحاضه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 26 پست
سلام عزیزم ببخشید مزاحم میشم میخواستم بپرسم اون روز آخرش چی شد ب نیت شما سوره بخونم یا ختم صلوات یا ...

سلام شما مراحميد❤️ نه مهربون شما زحمت نكشيد؛ ببخشيد نميدونم كدوم روز ميگين ! ولى ختم قران براتون انجام ميدم نگران نباشيد به گردن من هست فقط يكم حالم خوب نبود شرمندتون شدم

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤
سلام شما مراحميد❤️ نه مهربون شما زحمت نكشيد؛ ببخشيد نميدونم كدوم روز ميگين ! ولى ختم قران ...

بخدا من اصلا راضی نیستم شما خودتون رو ب زحمت بیندازین و واسه من قران ختم کنید این هم خودتون گفتید و ب خواست خودتون بود تا الان هم هر تعداد ک سوره خوندین کافیه ممنونم ازتون

یک بار تاپیک زدین ک واسه بقیه زیارت یا دعا یا ...‌ بخونید تا اخر ماه صفر اونجا با هم صحبت کردیم

من پرسیدم چطور جبران کنم ‌؟ شما فرمودید ک سوره بخون حالا میخواستم بپرسم چ سوره ای بود ؟ ببخشید دیر هم شده من ختم داشتم خودم

و اینکه آیا ختم صلوات هم گفتید بذارم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا من اصلا راضی نیستم شما خودتون رو ب زحمت بیندازین و واسه من قران ختم کنید این هم خودتون گفتید و ...

اين چه حرفيه ايشالا كه هرچى از خدا ميخواين بهتون بده❤️❤️❤️ همين كه به يادم هستين واسه من يه دنيا ارزش داره و يه صلوات يه دعاى شما واسه من گره گشاست❤️

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤
اين چه حرفيه ايشالا كه هرچى از خدا ميخواين بهتون بده❤️❤️❤️ همين كه به يادم هستين واسه من يه دنيا ارز ...

لطف دارین عزیزم لطفا اسم سوره رو بگید ک خدای نکرده زیر دین شما نمونم چون میخوام ختم جدید شروع کنم قبلش سوره رو بخونم 

ب یکی از بچه ها ک گروه ختم دارن هم میگم ک واستون ختم صلوات بذاره تو گروهشون

انشاالله ک راضی باشین و حلالم کنین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

لطف دارین عزیزم لطفا اسم سوره رو بگید ک خدای نکرده زیر دین شما نمونم چون میخوام ختم جدید شروع کنم قب ...

اينطورى نگين خواهش ميكنم من فقط همين كه به يادم بودين و دعام كردين واسم كافيه ❤️شما جز محبت در حق من كارى نكردين كه من حلال كنم ايشالا كه بهترينا واستون رقم بخوره❤️بى نهااااااايت ممنونم ازتون بى نهااااايت❤️❤️❤️

ممنونم عزیزم اما میخوام دین گردنم نباشه لطفا اسم سوره رو بگید ممنونم

نه دينى گردن شما نيست خيالتون راحت باشه😘❤️

اون روز توی تاپیکتون اسم ی سوره رو گفتین میخوام مطمئن بشم در قبال زحمت شما کاری نمیکنم من

سوره ى نساء بود مهربون ولى واقعا راضى به زحمتتون نيستم ❤️ فقط گفتم كه ذهنتون مشغول نباشه❤️

چشم عزیزم ممنون میخونم ب نیتتون

باور كنيد راضى نيستم به زحمتتون ❤️ نميدونم چطورى تشكر كنم ايشالا كه خير و بركتش تو زندگى خودتون برگرده❤️

باور كنيد راضى نيستم به زحمتتون ❤️ نميدونم چطورى تشكر كنم ايشالا كه خير و بركتش تو زندگى خودتون برگر ...

خواهش میکنم عزیزم انشاالله مشکلتون حل بشه 

منم راضی نیستم ب سختی بیفتید و ختم قران کنید