2777
2789
عذر میخوام دوست عزیز، خواهرهمسرم بیش از حد توزندگیمون دخالت میکنه و حتی اسمش که میاد استرس میگیرم کل ...

ببین عزیزم این کتاب چهار اثر رو بخون 

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 
منظورت از رها کردن چیه عزیزم

تو قانون جذب اول پاکسازیه بعد درخواست وایمان داشتن به براورده شدن خواستت و سپاسگزاری و بعدش رها کردن خواسته .الان این رها کردن خواسته چجوریاس یعنی دیگه بهش فکر نکنم؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عذر میخوام دوست عزیز، خواهرهمسرم بیش از حد توزندگیمون دخالت میکنه و حتی اسمش که میاد استرس میگیرم کل ...

برو تاپیک بانو آرتمیس کلی تجربه و روانشناسیای عالی توش داره پیشنهاد میکنم حتما بخونی عالیه 

تو قانون جذب اول پاکسازیه بعد درخواست وایمان داشتن به براورده شدن خواستت و سپاسگزاری و بعدش رها کردن ...

میگن نباید هی بگی منو برسون به خواستم.یعنی باید طوری رفتار کنی که رسیدی به خواستت و زندگی ایندتو با خواستت هم تجسم هم باور کنی

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
تو قانون جذب اول پاکسازیه بعد درخواست وایمان داشتن به براورده شدن خواستت و سپاسگزاری و بعدش رها کردن ...

ببین عزیزم وقتی اعتقاد کامل و توکل پیدا کردی و فهمیدی ک خداوند سرشار از مهربانی و صفات عالی و قشنگه و تونستی ضمیر خودآگاه معنویتو در راستای اراده ی خدا قرار بدی و تمام انرژی منفیا و افکار زشت تنفر حسادت نامهربانی و تمام چیزای ک تو ذات خدا نیست پاکشون کنی و انرژیتو مثبت کنی و ارادتو در راستای اراده ی خداوند قرار بدی بعدش بار مسئولیت رو واگذار میکنی ب خودش مطمئن باش بهترینها برات اتفاق میوفته چون بهش اعتماد کردی 

و هیچ نیروی بالاتر از اون نیست اونه ک میتونه ب هدفت برسونتت فقط ب چیزای مثبت فک کن و تصورش کن

اتفاقا یادمه که گفته بود مشکلات رو بده دست سرنوشت و خودتو سبک کن

آره درسته نوشته بار مسئولیت رو بهش واگذار کن و خودتو بهش بسپار 

مثالم زده در این مورد 

ک میگه ی تخته سنگ بزرگ روی زمین فقط توسط نیروی گرانش حجم و وزن میگیره ولی ی جایی بالاتر از زمین جای ک نیروی نباشه هیچ وزنی نداره و رها هستش 

زمانی که شما از ته قلبت اینو قبول میکنی و تلاش میکنی که بهش برسی کارایی میتونی انجام بدی ک خودتم باورت نمیشه عزیزم 

گرنگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🌙 🕊️