2777
2789

این تجربه میگم تا اونایی که مثل من منتظر نی نی هستن اینطوری تو ذوقشون نخوره.چند روز علائم بارداری داشتم حتی لکه بینی قبل موعد پریودی .هر روز صبح بی بی چک میزاشتم و نتیجه هاله ای کم رنگ میشد.امروز هم چون موعد پریودم بود دوباره بی بی چک گذاشتم و سریع یه خط هاله افتاد.فکر میکردم دیگه باردارم ولی دو ساعت بعد پریود شدم🙁انشالله هیچ کسی مثل من نا امید نشه.خیلی بدجور تو ذوقم خورد.البته زیاد برام مهم نبود ولی چون هاله ای میشد فکر میکردم باردارم و خوشحال بودم.ولی قسمت نشد این ماه☹

عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدامهربونه ابجی یه یاحسین به نیت ماه بعد باردارشدنت💋

ممنونم عزیزم😍😘

عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند   
ای بابا اینو که میگن خوبه و دقیق

نمیدونم ۸ تا بی بی چک تو این ۵ روز استفاده کردم همه هاله ای میشد

عزیزم درد شدید که نداری؟ حالت تهوع و سرگیجه دفع لخته

نه مثل ماه های گذشته فقط درد زیر دل و کمر درد و افسردگی دارم

شایدم عزیزم بعردار شدی و دفع شده مث مال من

چطور ممکنه؟علتش چی می تونه باشه که دفع بشه؟

یه وقتایی نطفه ضعیفه دفع میشه،کاچی برا خودت درست کن و خرما و گرمیجات بخور،جیگرم بخور تا تقویت شی

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!