2777
2789
عنوان

بی بی چک + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 18 پست
دقیق نمی دونم خانمی تو اینترنت سرچ کنی دقیق شو میاره

باشه عزیزم،مرسی که گفتی😊🙏🌷🌸😘

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

باشه عزیزم،مرسی که گفتی😊🙏🌷🌸😘

چاکرخاتیم 😽😽😽💜

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عکس اولی دیروز صبح زدم سر دو دیقه هاله انداخت

انشااله که بارداری ولی تواولین فرصت ازمایش بده برای من اینجوری ۳باراتفاق افتاداماباردارنبودم ولی شمااین ساعت ازشب زدی وهورمون های خونتون انقدرزیادبوده که هاله افتاده حتماباردارین😊به امیدخدا.موفق باشی عزیزم