2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره عزیزم  یه دختر 4ساله دارم دومی باردارم

به سلامتی عزیزم خدا حفظشون کنه از بلا به دور تنشون سالم و اینکه به سلامتی به دنیا بیاد گلم برا من و بقیه هم دعا کن ماه آینده نی نی دار شیم عزیزم 

من ماه اول سه روز عقب افتاد و ماه دوم باردار شدم خداروشکر

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
من شنیدم میگن رحم خودشو اماده میکنه .من ماه اول اقدام روز ۳۶ پری تشریف فرما شد .ماه بعدش روز ۳۴ ماه ...

به سلامتی به دنیا بیاد گلم تنش سالم باشه خدا برات حفظش کنه عزیزم برا ماهم دعا کن گلم 

فدات نازنینم 😘💓 مرسی آخه انتظار خیلی بده امروز سه روز عقب افتاد فکرکردم حامله هستم تازه میخواستم ف ...

عزیزم الان بخاطر این غذا ها و سبک زندگی یکم باردار شدن سخت شده.. دکتر من خودش گفت زن و شوهرایی میان هیچ مشکلی ندارن ولی باردار نمیشن.. سعی کن تو این مدت غذاهای سالم مصرف کنی فولیک اسید هم حتما بخور.. اصلا هم ناامید نشو که به خواست خدا هروقت به صلاحته باردار میشی..

مامان عاشقته😍دخمل نازم🥰
عزیزم الان بخاطر این غذا ها و سبک زندگی یکم باردار شدن سخت شده.. دکتر من خودش گفت زن و شوهرایی میان ...

آره گلم اسید فولیک وزینک استفاده میکنم تازه خیلی چیزها و نمی‌خورم مراقب هستم تا توکل به خدا ببینیم چی میشه التماس دعا گلم 😘

به سلامتی عزیزم خدا حفظشون کنه از بلا به دور تنشون سالم و اینکه به سلامتی به دنیا بیاد گلم برا من و ...

مرسی خانومی حتمأ دعات میکنم منم اولیو 8ماه بعد اقدام بیبی مثبت شد ولی دومی خداروشکر بعد 3ماه 

🫀

من ماه اول سه روز عقب افتاد و ماه دوم باردار شدم خداروشکر

خداروشکر عزیزم منم این ماه سه روز عقب انداختم که اصلا سابقه نداشته یعنی منم ماه بعد باردار میشم عزیزم دعا کن گلم 

آره گلم اسید فولیک وزینک استفاده میکنم تازه خیلی چیزها و نمی‌خورم مراقب هستم تا توکل به خدا ببینیم چ ...

کار خوبی میکنی.. ان شالله بی بی چکت مثبت شد تو تاپیکت تگم کن‌.‌.  

مامان عاشقته😍دخمل نازم🥰
خداروشکر عزیزم منم این ماه سه روز عقب انداختم که اصلا سابقه نداشته یعنی منم ماه بعد باردار میشم عزیز ...

ان شاءالله ک شما هم مث من سریع جواب بگیری عزیزدلم

توکل ب خدا

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
کار خوبی میکنی.. ان شالله بی بی چکت مثبت شد تو تاپیکت تگم کن‌.‌.    

باشه عزیزدلم 😙 تو برام دعا کن انشاالله باردار. شم البته من سرنماز برای همه ی بچه های نی نی سایت که مثل خودم منتظر نی نی هستن دعا میکنم گلم 😘