من ماه اول سه روز عقب افتاد و ماه دوم باردار شدم خداروشکر
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
فدات نازنینم 😘💓 مرسی آخه انتظار خیلی بده امروز سه روز عقب افتاد فکرکردم حامله هستم تازه میخواستم ف ...
عزیزم الان بخاطر این غذا ها و سبک زندگی یکم باردار شدن سخت شده.. دکتر من خودش گفت زن و شوهرایی میان هیچ مشکلی ندارن ولی باردار نمیشن.. سعی کن تو این مدت غذاهای سالم مصرف کنی فولیک اسید هم حتما بخور.. اصلا هم ناامید نشو که به خواست خدا هروقت به صلاحته باردار میشی..
خداروشکر عزیزم منم این ماه سه روز عقب انداختم که اصلا سابقه نداشته یعنی منم ماه بعد باردار میشم عزیز ...
ان شاءالله ک شما هم مث من سریع جواب بگیری عزیزدلم
توکل ب خدا
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏