2777
2789

واقعا از همه لحاظ نیاز دارم یه مرد خوب و صالح ‌و البته پولدار کنارم باشه 

ظاهرم کاملا امروزیه و کمی قرتی هستم 

صورتمم معمولیه رو به قشنگه 

۲۲ سالمه و تاحالا یه دونه خواستگار هم نیومده خونمون 

چه خاکی تو سرم بریزم ؟ 

تعداد رای : 32
نظرسنجی
نه
8
25%
اره
24
75%
شک نکن!درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهدخدا از راه می رسد . . .  

والا تو این شرایط بد اقتصادی بله تقریبا عادیه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دیگه موندی فکر هنری باش حداقل شوهر که نکردی حداقل هنری داشته باشی

بابا بنده خدا ۲۲ سالشه هاااا

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

از خونه زیاد بیرون نمیری؟؟سعی کن زیاد تو اجتماع باشی پیدا میشه

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
تو دیگه موندی فکر هنری باش حداقل شوهر که نکردی حداقل هنری داشته باشی

ینی چی ؟ منظورت اینه دیگه ازدواج نمیکنم ؟ 

شک نکن!درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهدخدا از راه می رسد . . .  

دخترایی که معرف ندارن یا خودشون خیلی اهل خودنمایی یا رفت و امد نیستن کمتر خواستگار دارن

به کسی که قابل اعتماد باشه و اینجور کارای خیر انجام میده بسپار ایشالا همسر مناسب نسیبت بشه

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
صالح وپولدار هه دیر اومدی نخوا زود بری

😄😄😄

چه آپشنهایی داری شوهر پولدار و همه چی تموم دنبال زن کارمند و درس خونده و یا پولداره!!!

من رشته پیراپزشکی دارم میخونم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز