2777
2789

راضیمتو بیشتر موارد حد اعتدال داره خسیس نیست به فکر حانوادشه ، اتتقاد پذیر هست مهربون هست خستگیشو خونه نمیاره اهل و سفر و تفریحه خشونت دستی نداره .... ولیییییییی عصبانی بشه منفجر میشه😥

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

من راضیم ولی خب هرکی نقصای خودشو داره😊من همسرجان رو باهمه خوب و بدیاش قبول کردم

بهم احترام میذاره، دوسم داره،ناراحتم نمیکنه، تو دعوا چیزی نمیگه وقتی اروم شدیم منطقی صحبت میکنه، درکم میکنه، میذاره پیشش هم یه بچه باشم هم یه خانوم اخه اون8سال بززگتره❤️البته یه سری نقص هم داره ولي چون خودش میدونه و تلاش میکنه کمرنگشون کنه منم چیزی به روش نمیارم😍🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی راضیم چون مهربونه مسئولیت پذیره تحت تاثیربقیه نیس ومنوبه شدت دوست داره باوجودمشکلات خانواده ام هیچوقت سرکوفت نزده اخلاق خوب زیادداره فقط یخورده زودعصبانی میشه ک اونم مشکلی ندارم

راضی بخاطر اینکه خیلی صبور هست هیچ وقت عصبانی نمیشه تو هیچ موردی هم  بهم نه نمیگه 

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!

راضی هستم چون واقعا عاشقمه و چون عاشقمه هرکاری برام میکنه   ناراحتم نمیکنه  داشته باشه خرج میکنه   نداشته باشه  باز سعی میکنه درحد توانش نیاز هامو برطرف کنه   درمقابل همه  طرفدار منه  حتی خانوادش   بهم اعتماد کامل داره...  درکم میکنه همیشه توی کارای خونه و بچه داری همییییشه کمکمه و بیشتر از من توی خونه کار میکنه...   محبت احساسی و کلامی خیلی داره   درکل یه مرد کامله برام

شوهر من خیلی سخت گیر مثلا چند روز پیش سر یه قضیه مالی که من بهش نگفته بودم ۲روز قهر کرد کلا حساسه خو ...

مگه برده گرفته همه چی شسته روفته باشه 

اونوقت آقای شوهرت چیکارست اینقدر اوامر داره اندازه اوامر پول داره که خرج کنه 

من بلد نیستم عاشق کسی باشم که اولویتش نیستم؛بلد نیستم چشم به گوشی بدوزم و دلشوره بگیرم. اسمش را بگذارید خودخواهی... ولی من این خودخواهی را به اداهای عاشقانه ای که هیچ احساسی پشت سرش نیست ترجیح می دهم! من برای خودم گل میخرم؛چای دم می کنم؛میز شام می چینم؛اما منتظر کسی نمی مانم؛ نه این که خسته شده باشم اما وقتی دلم برای کسی تنگ شود که دلتنگی اش را باور نمی کنم؛ فکر می کنم که دارم به خودم خیانت می کنم ..تا خودت را دوست نداشته باشی؛ کسی باور نمی کند که هستی و بودنت با نبودنت فرق می کند 

راضیم ازش . بهترین اقای دنیاس همه چی تمومه 😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩الهی فداش شم 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
میتونید نمره بدین از 20  مثلا  مالی       18  اجتماعی 17 ا ...

رابطه 20

اخلاق18

اجتماعی 20

مالی 16

اعصاب 0

😅😂😂😂😂😂

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
از اینکه شبا خوابم نمیبره دعوا راه میندازه ک گوشیو چرا دستت گرفتی

دقیقا مثل منی

منم باترس ولرز توگوشی میرم مبادا ببینه

دعوا میکنه باز تو نی نی مطلب‌رفتی😁😁

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرست.ممنون😍😍😍