2777
2789
عنوان

از عجایب

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 41 پست
فکر میکنی سهمیه چقد تاثیر گذاره؟ الان سهمیه سبزوار نزدیک مشهد با سیستان بلوچستان یکیه😨، اون وضع سیس ...

اتفاقا یکی از برترینهای امسال از زابل بوده😍

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
احیانا بچه ی دبیرستانی دارین تو خونه تون؟

بله دبیرستانی هم دارم😊

چطور؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از این زورم میگیره بچه قراره بشینه بخونه برا کنکور، اون وقت این معلما هر وقت بیکار شدن یه فایل می ...

ما که اینترنت پر سرعت داریم هی قطع و وصل میشه طفلک روستایی ها چون مدرسمون شبانه روزیه خوابگاهی هم داریم تو کلاسمون بچه ها اصلا نمیتونن وصل شن به کلاس

خدایا شکرت ...  
برترن تجربی از همدان بوده، برترینای ریاضی هم از تهران، کدوم یکیشون؟

سایت سازمان سنجش بری گذاشته عزیزم، الان حضور ذهن ندارم

اگر اشتباه نکنم ۹کشوری اورده

نفستون از جای گرم بلند میشه، شما ها به فکر اکثریت نیستین ، چون مشکلات اکثریت همیناس که من دارم غرشو ...

درباره همه داشتیم حرف میزدیم!

منظورتون از اکثریت کدوماس؟

سایت سازمان سنجش بری گذاشته عزیزم، الان حضور ذهن ندارم اگر اشتباه نکنم ۹کشوری اورده

زابلی داریم تا زابلی، حتما تونسته خوب خرج کنه، وگرنه کم پیش میاد با این وضع اموزش کشور یکی از منطقه محروم رتبه برتر شه

بخند! همین الان
درباره همه داشتیم حرف میزدیم! منظورتون از اکثریت کدوماس؟

کولبر ها، حاشیه نشین ها، روستایی ها، تنگ دستها، اون بچه هایی که گیرایی کمتر دارن، اونایی که گوشی ندارن، معلم درست و حسابی ندارن ،با همه اینا امید دارن که اونم جای هیچ کدوم از اینا رو نمیگیره

بخند! همین الان
زابلی داریم تا زابلی، حتما تونسته خوب خرج کنه، وگرنه کم پیش میاد با این وضع اموزش کشور یکی از منطقه ...

هیچکس با خرج کردن رتبه ۹ نمیاره😳

باید درس بخونه اونم نه یکسال، حداقل از دهم حسابی خونده

هرچند الان خودش بیاد بگه بابا من تلاش کردم یه عده میگن نه   

اموزش مجازی واقعا افتضاحه 😐 شاد که کلا هنگه 😐 معلما هم که یه ویس میفرستن اینم تدریس هفته دیگم لینک ازمون میدم

البته شاید برای مدارس غیرانتفاعی خوب باشه

خدایا شکرت ...  
کولبر ها، حاشیه نشین ها، روستایی ها، تنگ دستها، اون بچه هایی که گیرایی کمتر دارن، اونایی که گوشی ندا ...

البته از تنگ دست ها بگذریم که الان اکثریت هستن، بقیه با وجود مهم بودن، جزو اکثریت بحساب نمیان. هرچند تاپیک کلی بود نه برای یه سری افراد

دست خالی بودن که برای همه هستن، باور کن خودم برای بچم کتاب دسته دو و سه گرفتم🤦‍♀