2777
2789

مبارکهههههههه

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما باردار بودین 

نهههه متاسفانه.تنبلی دارم 🥺

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

خوش به سعادتت.واسه منم دعا کن عزیزم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
کی برم دکتر ؟ بارداری دوممه خیلی ذوق دارم😍

مبارک باشه عشقم😍خب بتا بده بعد برو دکتر بچه اولت چند سالشه؟ منم دلم دومی رو میخاد ولی هنوز اقدام نکردم😅

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

پریود شدین 😔

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
پریود شدین 😔

اره جمعه شب شدم و شنبه رفتم دکتر گفت تنبلی خفیف دارم و کلومیفن و امپول داده

اره جمعه شب شدم و شنبه رفتم دکتر گفت تنبلی خفیف دارم و کلومیفن و امپول داده

انشالله که این ماه باردار بشی 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
انشالله که این ماه باردار بشی 

مرسی گلم توکل به خدا.انشالله یه دوقلو بده 🤭🥴😉

منم تنبلی دارم چندماهه با کاهش وزن ۲۷ و ۲۸ روزه شده دوره هام 

این ماه شده ۳۱ روزه که فعلا نشدم امکان بارداری هست صبح دلدرد و کمردرد شدید داشتم ولی نشدم الانم گهگاهی تخمدانم تیر میکشه