2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدیدا☺

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 35 پست

تعجب نداره شما یه سر به اینستا بزن ببین چه پیجای مزخرف و بی محتوا و چرتی پرطرفدارن و کلی فالوور دارن اینجام مثل بقیه جاها متاسفانه فرهنگ مردم خیلی افت کرده در حد غیر قابل باوری...

این نیز بگذرد...                                   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این نشاندهنده فرهنگ پایین قشر عظیمی از نی نی سایت و جامعه ست🥴 هرکی بهم حمله کرد کله پوکه😝😝

قصد حمله ندارم ولی فکر کنم کلا ادم انتقاد ناپذیری هستین 🤭😁🧡

شوخی# الان میزنیم 😬😬

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒

مگه نمیدونی مردم ایران عشق همچین چیزارو به دوش میکشن 😆😆😂😂😂😐😠😎

فهمیدم اینجا به لطف نی نی سایتیا☺

99/9/8 قراره یک روز زودتر از بقیه، به ارزوهام برسم 😐😊                                                                                                                                                                                              د
اکثرا ب نظرم غیر واقعی یا کپی بود

اره به نظم منم  همشون جک هستن😐 فقط چند تاشون به نظر واقعی میومدن که اونارو هم شک دارم 😒😔😠

خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن  
قصد حمله ندارم ولی فکر کنم کلا ادم انتقاد ناپذیری هستین 🤭😁🧡 شوخی# الان میزنیم 😬😬

چرا من هرجایی هستم توهم هستی؟ عجب سعادتی داری🤣🤣🤣

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
یکیش ۷۱۶تایکیشم ۸۷۰تا🤦‍♀️

تجربه شد که تو پربازدیدا پست نذاری خوب شد من فقط تو یکیش 150 ت خوردم 😐😂راستی اونارو چجوری از اعلان ها پاک کردی؟

خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن  
یکیش ۷۱۶تایکیشم ۸۷۰تا🤦‍♀️

سرت گیج نگرفت😊

99/9/8 قراره یک روز زودتر از بقیه، به ارزوهام برسم 😐😊                                                                                                                                                                                              د
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز