2777
2789
عزیزم من خودم تو ۱۷سالگیم گوشی داشتم راستش تو فضای مجازی هم بودم و با مذکر تو گروهای مختلط چت میکردم ...

منم با دخترم تو روبیکاچت میکردیم البته اون زمان گوشی نداشت با گوشیه خودم میرفتیم خیلی بهش سخت نمی گیرم خیلی باهاش ملایم ومهربون صحبت میکنم سعی میکنم ازم فاصله نگیره اما نمیدونم چرا دلشوره دارم دامادم که بهم گفت باهاش صحبت کنین پیش من توگو شی نره بیشتر حساس شدم البته وقتی کنار شوهرشه گوشیو پنهون نمیکنه یه جاهایی باهم چت میکنن چون همه مخاطباش دخترن 

منم با دخترم تو روبیکاچت میکردیم البته اون زمان گوشی نداشت با گوشیه خودم میرفتیم خیلی بهش سخت نمی گی ...

اوهوم  من شوهرم هرازگاهی میره تو چتای منو دوستام ک ببینه درمورد چی حرف زدیم اینقد رو مخم میرف گوشیو میگرفتم ازش میگفتم چرا میری سرش و اینا اونم حساس تر میشد رمز گوشیمو عوض میکردم همش

ولی الان نامزدم رمزشو بلده میره میخونه خودم میدم بخونه براش همه چیو تعریف میکنم خیلی رابطمون بهتر شده شوهرمم سنش کمه ۲۱ سالشه‌باهم کنار اومدیم

🤍ای در این حادثه ها نام تو آرامش من...🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم تو گوشی دخترم یه چیزایی دیدم که از پریشب سردرد و قلب درد دارم.حالم خیلی بده.نمیدونم چیکا ...

من تو ۱۵ سالگی دتترم یه چی تو گوشیش دیدم به شوهرم گفتم ولی ارومش کردم بهش گفتم باهاش صحبت کن اما اروم اونم به دخترم خیلی مهربونونه گفت اینا همشون واسه هوس دخترارو میخوا ن اگه باور نداری بگو بیاد در خونتو بزن بگو بابا میگه کسی که یه دخترو بخواد درخونشو میزنه نه زنگ گوشی رو دخترمم به پسره گفت پسره دیگه جواب نداد دخترمم از اون موقع دیگه با هیچ پسرس چت نکرد همشم میگه بابام همچیو میدونه اون بهتر میدونه

باهاش دوست شو دختر نزار خودشو تباه کنه بزار مرحم اصرارش بشی بیاد همه چیو بهت بگه ن اینکه خودت ...

کلی باهاش صمیمی میشم همه چیمو بهش میگم که اونم احساس راحتی کنه بگه ولی نمیشه .زمانی میفهمم که حسابی گند زده .انقدرم احمقه میگه طرف عاشقمه و دوسم داره درصورتی که فقط وقتشو باهاش میگزرونه و عشقی وجود نداره .یه پسر بچه 16-17 ساله چه میفهمه عشق چیه هورمونای ج..یش فعال میشن فک میکنن عشقه.اینو تو چتاشون راحت میشه فهمید

آخه دختر من شوهر داره خوب بده دیگه شوهرش میاد کنارش اینم توگوشی کلافه شدم دیگه

فقط بگم که متاسفم که دختر بچه رو شوهر دادی

۱۷ سالگی مال بچگی هست میخوای چکار کنه

نه# به کودک همسری

زندگی دخترت رو خراب کردی

خودش خواست  اومدن خواستگاری خیلی سنتی و رسمی اول قراربود ردشدن کنیم آخه با صراراومدن خونمون دخت ...

دخترت بچه ست نمیتونه درست تصمیم بگیره. تو که مادرشی چه طور گذاشتی دختر درس خون جای تحصیل ،شوهر کنه!!!!

وقتی خودش میگه از دواج جلو درسامو نمی یره

خودش یه بچه ست هنوز حتی به سن قانونی نرسیده .به سنی که اجازه رای داشته باشه نرسیده

عقلش نمیرسه

نمیبینی چطور خانم هایی که اینجا کودک همسر هستن هر روز تاپیک میزنن و از مشکلاتشون میگن

کلی باهاش صمیمی میشم همه چیمو بهش میگم که اونم احساس راحتی کنه بگه ولی نمیشه .زمانی میفهمم که حسابی ...

باهاش درمورد نیازهای جن*سی دوطرف بحرف  بگو اگ عشق واقعی باشه وتو رو بخاطر خودت بخاد من حرفی ندارم برای بهم رسیدنتون خودم تلاش میکنم ولی اگ ازت میخاد عکس از جاهای شخصیت یا گیف یا استیک چرت میخادو میفرسته میخاد بدبختت کنه  دخترونگیتو ازت بگیره و اینا ابرو ریزی میشه و بدبخت میشی تا اخر عمرت باهاش بحرف راحت باشین باهم بگو میتونی  ب من اعتماد کنی منم راهنماییت میکنم

باهاش درمورد نیازهای جن*سی دوطرف بحرف  بگو اگ عشق واقعی باشه وتو رو بخاطر خودت بخاد من ح ...

همه اینارو بهش گفتم خودشم تایید میکنه حرفامو.اما مشکل اینه که من تو چتاشون دیدم بیشتر دخترم گرایش داره به مسائل جن. تا پسره.80درصد شروع اینطور حرفا از طرف دختره  /بهش میگم چی باعث شده اینجور خودتو رو تحقیر کنی؟من و بقیه خانواده هیچوقت پیش نیومده اینجوری حرف بزنیم یا اصلا اینجوری بوده باشیم که از ما یاد گرفته باشی.متسفانه از وقتی وارد دبیرستان شد اینجوری شد.خودش هم اعتراف کرد که از مدرسه اینجوری شده.نتونستمم مدرسش رو عوض کنم اجازه ندادن.واقعا درموندن نمیخام دخترم اینجوری شه نمیخام ایندش تباه شه خیلی براش زحمت کشیدم

همه اینارو بهش گفتم خودشم تایید میکنه حرفامو.اما مشکل اینه که من تو چتاشون دیدم بیشتر دخترم گرایش دا ...

وای خدای من دیه حرفی ندارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز