2777
2789

من اقدامم تنبلی تخمدان دارم الان 5روز از پریودم گذشته الان بیبی چک گذاشتم هم خط سی هم خط تی دوتا هاله شد هر دوتا خط همرنگ ولی هاله خیلی کمرنگ

ینی خط سی هم پررنگ نشد جفتش هالس

مارک بیبی چک pre check  هست

الان چیکار کنم مثبته یا منفی؟

عکس نمیتونم بزارم دوربینم خرابه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یدونه دیگه بزن

ولی اگه هاله دیده میشه ینی میتونی ببینی مثبته

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

یدونه دیگه بزن ولی اگه هاله دیده میشه ینی میتونی ببینی مثبته

احتمال داره مثبت باشه حالا دوباره بزن اگه برات امکان داره برو از بده

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....
احتمال داره مثبت باشه حالا دوباره بزن اگه برات امکان داره برو از بده

🤔😑

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

یدونه دیگه بزن ولی اگه هاله دیده میشه ینی میتونی ببینی مثبته

یدونه دیگه بزنم یا برم ازمایش بدم؟

خیلی ببخشید اخه دیگه الان ادرار صبحگاهی ندارم یکی دو ساعت دیگه ادرارش نشون میده؟

یدونه دیگه بزنم یا برم ازمایش بدم؟ خیلی ببخشید اخه دیگه الان ادرار صبحگاهی ندارم یکی دو ساعت دیگه ا ...

خب ادرار صبحگاهی نداشته باشی

فقد آب نخور یه ساعت قبل زدن بیبی چک 

آزمایش مطمئن تره چن روز عقب انداختی؟