2777
2789
آره خصوصی میخام برم کار کنه باهام برای آزمون  

خودتون چرا نمیخونید ؟ 

تخفیف هم بگیرید شاید بدن ولی قیمت خصوصی همینه

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تازه انلاین خصوصی ساعتی ۱۵۰ نمیدونم حضوری چنده  خلاصه برو کلاسو قیمت عالی گفته

آخه تیچر موسسه ای که کلاس میرم گفت ساعتی 170 برای ارشد میگیره منم دستم یکم این ماه خالی بود گفت اگ نمیتونی هزینه بدی بگو راه میام باهات 

خذاییش فقط یه تومن کتاب و جزوه خریدم بهش ک گفتم گفت فشرده 10 جلسه کار میکنه 80 تومن اونم بخاطر اینکه شاگردش،

بازم بابت پاسخگویی کللی تشکر

درخت کوچک من به باد عاشق بود کجاست خانه باد!؟ 
خودتون چرا نمیخونید ؟  تخفیف هم بگیرید شاید بدن ولی قیمت خصوصی همینه

خوندن که میخونم آزمون دارم حجم کتابام خیلی زیاده باید همه رو زود جمع کنم از طرفی درصد خیلی برام اهمیت داره

واقعا پای زندگی  آینده وگرنه خرج نمیکردم اصلا 

درخت کوچک من به باد عاشق بود کجاست خانه باد!؟ 
خوندن که میخونم آزمون دارم حجم کتابام خیلی زیاده باید همه رو زود جمع کنم از طرفی درصد خیلی برام اهمی ...

آهان برو پس 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .