من اینو ب ی دکتر گفتم خیلی خندید منم داشتم استفاده میکردم موهام خیلی هشک و زبر شد
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
ی ارایشگر ب من گفت دنبلان گوسفند اگ اشتباه نکنم چرخ کن ی توری بکش ب سرت بعد اونو بزن ب موهات بذار شب تا صبح بمونه دقیق یادم نیست مثلا چندبار در ماه یا درهفته باید بذاری..بعد گفت مدت سرت بو میده ولی خیلی عالیه گفت زنداداشم سرش شده بود کف دست بااین موهاش پر پشت شد
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
عزیزم ♥️♥️🌹🌹🌹سالمه به امید خدا ☘️🌸پودر پرفکت پر نشون میده ؟برای مو ضرر نداره؟
اره پر نشون میده ولی خوب سخته ی سره باید بریزی بعد هر حمام..نه ضرر نداره مو خورده س همین
وای جدی😍😍😍اگر جواب بده هر چقدرم بد بودباشه من تحمل میکنم
والا من هر سری ک میرم پیشش هی میگ تو چرا انقدر موهات کمن بعد اینو تجویز میکنه منم نمیذارم چون اصلا از این چیزای گیاهی و اینا خوشم نمیاد حالا امتحان کن انشالله جواب بده مدام بذار بهم گفتش مثلا یبار نذاری بگی فایده نداشت ولش کنی باید صبر داشته باشی
دنبه گوسفندی چرخ کنم توری بکشم سرم بعد دنبه بریزم رو توری؟؟؟نمیشه از روغن خود دنبه بزنم؟میگفت زن داد ...
فک کنم گفت دنبلان گوسفند دنبه نه ..میتونی فردا بهم پیام بدی از مامانم واست بپرسم مامانم اونجا بود اون یادش مونده من از این جیزای گوسفند سر درنمیارم اصلا دنبلان همون دنبه س یانه..والا گفت ک خیلی موهاش پر پشت شدن گفت دکترم تاییدش کرده ..اره اون چرخ میکنی توری میکنی سرت عین کلاه بعد دنبلان بذار رو سرتو فشار بده تا حسابی روغنش جذب بشه..اون توری واسه اینه ک دنبلانه ب موهات نچسبه..دیدی لرها چقدر موهاشون پر پشته یکی ارثه یکی هم با روغن محلی موها سبیلاشونو ماساژ میدن