2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂حالا الان همه میگن ژل ولی همشون تف میزنن😆

وای نه تف بده من یکبار میخواست بزنه نزاشتم اخه غذا مون سیر توش بود میگفتم نمیخاوم ترشحاتم بو سیر میگیره یک وقت البته ببخشی رک حرف زدما 😂😂😂😂😂

مگه میشه لوسیون شستشوی بانوانو به جای روان کننده استفاده کرد؟

من خودم خیلی مشکل داشتم تواین زمینه.ولی ازوقتی بجای اینکه در حمام باصابون خودم بشورم بالوسیون میشورم اون قسمت رو....دیگ مشکل خشکی ندارم.

من دیشب با نامزدم رابطه .مق دی داشتیم بچ ها بار اولم بوده خیلی میترسمممم همش میگم مریض میشم 

خیلی ضرر داره  نکنید اینکارو   لابد محافظ نشده بود رابطه تون ؟؟ اصلا واطه چی تو نامزدی قبول کردی رابطه داشنه باشی من حتی زمان عقد هم مخالفم

وای نه تف بده من یکبار میخواست بزنه نزاشتم اخه غذا مون سیر توش بود میگفتم نمیخاوم ترشحاتم بو سیر میگ ...

خداخونت ابادکنه خیلی رک بود یک ساعته دارم میخندم🤣🤣🤣🤣

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
تاثیرش چیه عزیزم؟ من پوستم لک و جوش نداره میخوام روشن بشه

اگه میخای روشن بشه هر شب قبل خواب  پوستتو بشور تمیز  بعد خشک کن ی پنبه بردار گلاب بزن ب پوستت خوب تمیز کن پوستتو باهاش بعد بخواب اگر تاثیرشو ندیدی فردا صبحش بیا به من حرف بد بزن من کتر هر شبمه پوستمم خیای خوبه