2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂😂حالا الان همه میگن ژل ولی همشون تف میزنن😆

وای نه تف بده من یکبار میخواست بزنه نزاشتم اخه غذا مون سیر توش بود میگفتم نمیخاوم ترشحاتم بو سیر میگیره یک وقت البته ببخشی رک حرف زدما 😂😂😂😂😂

مگه میشه لوسیون شستشوی بانوانو به جای روان کننده استفاده کرد؟

من خودم خیلی مشکل داشتم تواین زمینه.ولی ازوقتی بجای اینکه در حمام باصابون خودم بشورم بالوسیون میشورم اون قسمت رو....دیگ مشکل خشکی ندارم.

من دیشب با نامزدم رابطه .مق دی داشتیم بچ ها بار اولم بوده خیلی میترسمممم همش میگم مریض میشم 

خیلی ضرر داره  نکنید اینکارو   لابد محافظ نشده بود رابطه تون ؟؟ اصلا واطه چی تو نامزدی قبول کردی رابطه داشنه باشی من حتی زمان عقد هم مخالفم

وای نه تف بده من یکبار میخواست بزنه نزاشتم اخه غذا مون سیر توش بود میگفتم نمیخاوم ترشحاتم بو سیر میگ ...

خداخونت ابادکنه خیلی رک بود یک ساعته دارم میخندم🤣🤣🤣🤣

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
تاثیرش چیه عزیزم؟ من پوستم لک و جوش نداره میخوام روشن بشه

اگه میخای روشن بشه هر شب قبل خواب  پوستتو بشور تمیز  بعد خشک کن ی پنبه بردار گلاب بزن ب پوستت خوب تمیز کن پوستتو باهاش بعد بخواب اگر تاثیرشو ندیدی فردا صبحش بیا به من حرف بد بزن من کتر هر شبمه پوستمم خیای خوبه