2777
2789
عنوان

طلسم و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 51 پست
اره پیدا کردی بهم بدی ممنونم

@Faaaaal

این کانالشه    اسم کانال شم بانو بهاره 

بهش بگو چه مشکلاتی داری من بهش گفتم تا حدوده زیادی با کارایی که گفت حل شد الانم خودش نه دعا میده نه کسیو سراغ داره 

فقط قرآنی میگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم بین ما و اجنه حریم وجود داره ..ک تا ما اونو نشکنیم باهامون کار ندارن ...اما اگه بخایم بخا ...

خب ببین من واسه پیدا شدن چیزی نمیرم مثلا چند وقت پیش تماس گرفتم وبا یه سیدی صخبت کردم ایشون گفتن چله داری واسه همینه بچه دار نمیشی و اینکه دعا و جادو و طلسمتون کردن و خیلی چیزای دیگه راجه بشوهرمو وخانوادش گف ک دقیقا درست بود گف دعای چله بری داری اگه نبری ممکنه بچه دارنشی اینو چند تا دعانویس دیگه گفتن من واقعا موندم چکارکنم😖😖

خب ببین من واسه پیدا شدن چیزی نمیرم مثلا چند وقت پیش تماس گرفتم وبا یه سیدی صخبت کردم ایشون گفتن چله ...

این صد و شبیه این دعا نویسایی که رو کاغذ چی مینویسه میگن برو فلان کارش کن و... نیست

هزینش ب چ صوزته؟

من سالیانه گفتم 20 تومن 

همه کانال 70.40 اینا میگیرن این بنده خدا خیلیم کمک آدم میکنه ولی 20 تومن میگیره  

خدا خیرش بده 

من شبا خواب نداشتم از ترس همش کابوس کابوس 

کارام گره می‌خورد  الان چند روزه کاراشو میکنم باز اذیت میشم ولی خیلییی کمتر

خودم تغیرشو میبینم

دقیقا حالا من چند بار گول اینجور ادما  رو خوردم پول ام به یاد رفت

این یه چیز عجیب.قشنگ سطل خالی دست خودته بعد جلو خودت میار۶ بالا چیزایی و که باهاش طلسمت کردن حالا گیرم دروغ گردنبند من چجوری اومد رو اب

این یه چیز عجیب.قشنگ سطل خالی دست خودته بعد جلو خودت میار۶ بالا چیزایی و که باهاش طلسمت کردن حالا گی ...

چی بگم من که هر کی رفتم کلاهبردار بوده فوق فوق اش گذشته ام رو درست گفته و فکرم رو خونده ولی متومسته برام کاری بکنن

ببین این آقاهه موکلاش مسلمونن .بعد از کاری که کرد برام تا چهل روز فقط باید نماز بخونم و غسل کنم و... اصلا یه چیز عجیبی بود ،من اصلا دعانویسارو قبول ندارم فقط پول الکی میگیرن و ...ولی این عالیه عالیه میگم خب تا با چشمای خودتون نبینید باور نمی کنید من تا دیدم از وحشت داشتم سکته میکردم به خدا بعدش کلی سبک شدم