چشمه۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1622 عنوان وایییییی بدبخت شدم 352 بازدید | 17 پست بچه ها داشتم توی پارک بلند بلند غیبت ی نفر رو میکردم همون لحظه خال ی طرف اومد رد شد😢😢ب نظرتون فهمیده ؟؟؟حالم خیلی بده 🙇♀️ی حس ششمی واقعی برای رضای خدا بیاد بگه حسش چیه ؟! فهمیدن نفمیدن ؟؟وایی خدا ب خیر بگذرون دارم سکته میکنم 1399/06/30 | 20:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسا71 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 39887 غیبت_ممنوع# 😁نه بابا اون فقط رد شده .نشنیده خیالت راحتاسم طرفم اوردی؟ هر چه اید به سرم باز بگویم گذرد حیف ازین عمر که با می گذرد، میگذرد 💔💔
asalyyyyy20 عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 575 ديگ سما باشي غيبت نكني و گوشت مرده نخوري😤يبار بايد سرت بياد تا دست از اين عادت زشت برداري بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦♀️
sara77b عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 1191 حس ششم و هفتم و هشتم میگه اگه نفهمیده باشه ولی حتما راجب بلند بلند حرف زدنت تو پارک کلی حرفا داره با فامیل😂 شورشو در بیارین شورمو در میارم😐خطاب اونایی که ساقیشون جنس بد میده دستشون داستان تخیلی میگن😐بای
چشمه۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1622 چه بدشانس عکس العملش چی بود دختر عمم گفت ک داشتن پچ پچ میکردن پشت سرمون بودن 😢
چشمه۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1622 حس ششم و هفتم و هشتم میگه اگه نفهمیده باشه ولی حتما راجب بلند بلند حرف زدنت تو پارک کلی حرفا داره با ... ای خداااا حالا نشنیده باشه جهنم از بقیه ی فکراش
چشمه۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1622 ديگ سما باشي غيبت نكني و گوشت مرده نخوري😤 يبار بايد سرت بياد تا دست از اين عادت زشت برداري وایی ب خدا توبه کردم حالا غیبت رو ک همه میکنن منه بدبخت این بلاسرم اومد . البت حرفهای طرف پشت سرم تاحالا ب گوشم رسید۶ اما ب خدا اگه شنید۶ باشخ رسوا شدم
asalyyyyy20 عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 575 وایی ب خدا توبه کردم حالا غیبت رو ک همه میکنن منه بدبخت این بلاسرم اومد . البت حرفهای ... انشالله ك نشنيده بد ب دلت راه نده اميد خدا دعا ميكنم برات بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦♀️