2821
2789
عنوان

محض اطلاع

113 بازدید | 14 پست

ن من بلکه هشتاد درصد کنکوری ها بعد اینکه زنگ میزنید رتبه کنکورشونو می پرسید ب فوش میکشنتون پس صرفا جهت حفظ شعور خودتونم ک شده زنگ نزنید مثل خاله زنکا رتبه بپرسید 

والو من دختر خالم کنکور داشت 

بیکار نیسم زنگ بزنم بپرسم هرکاری کرده برا خودش کرده 

😐

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا حرص نخور. ب جاش بیشتر درس بخونین ک خودتون با افتخار به همه رتبتونو اعلام کنین😆😆

فان#  

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

وووییی من رتبه‌م خوب شده بود هی میخواستم زنگ بزنن نزدن که بعد به زندایی‌م گفتم کل خاندان توجه کن خاندان فهمیدن

چیزی که آدم رو زمین میزنه باور کردنی نیست باور نکردنه...  ▷ ◉──────── ♪♡
دست راستت رو سر فک و فامیل گاوم

😄😁

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
والو من دختر خالم کنکور داشت  بیکار نیسم زنگ بزنم بپرسم هرکاری کرده برا خودش کرده  😐

عزیزم من یه حس مِهر و نزدیکی خیلی خاصی ب شما دارم واقعاهم نمیدونم چرا!

بعیدهم میدونم زیاد منو دیده باشی اینجا!

عزیزم من یه حس مِهر و نزدیکی خیلی خاصی ب شما دارم واقعاهم نمیدونم چرا! بعیدهم میدونم زیاد منو دیده ...

اولین بار میبینمت😯😍😍

به هرحال منم وااااقعا خوشحال شدم و دل به دل لوله کشی شده😄❤منم حس خوبی نسبت بهتون دارم

عزیزدلمی😘❤☘ ب جهان قبل اعتقاد ندارم وگرنه میگفتم حتما اونجا دوست بودیم😁

😄😍اما به جهان که اعتقاد داری 

اونجا احتمالا قراره دوست های فابریک باشیم

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز