2777
2789
عنوان

سرکار رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 27 پست
باههش صحبت نکردی؟مثلا بگو عزیزم من برات غذا میزارم تا وقتی نیستم همه چی مهیا باشه اگه گفت میرم خونه ...

بخدا میگفتم بیشتر بحث میکرد بخاطر همین دیگه نرفتم کارآموزی،از وقتی که نرفتم اونم نرفت خونه مادرش،و هروقت میخواست بره با هم می رفتیم من مشکلی با رفتنش ندارم اما وقتی میرم اخلاقش بر میگرده و مثل قبل مهربون نیس

جاری منم میره سرکار شرهرش خونه مادرشوهرم چتره ، تا کارای خوابشون رو میگه والا مردی که خاله زنکه خاله ...

شوهر منم‌ خبرچین نیس،اما مادرشوهرم اونقدر پرس و جو میکنه که چه خبر و اینا آدم کلافه میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره میدونم میترسم برم سرکار بعدش زندگیم خراب بشه،از یه طرفم کلی واسه این کار تلاش کرده بودم 

بنظر من اونقدری که زندگی و مدیریت ش اولویته، کار، اونم با چنین شرایطی اولویت صدم هم نیست ولی همه چیز بسته به خودت و طرز فکرته

دنبال لذت های حقیقی و عمیقم،   لذت های آنی مثل خاروندنه، یه لحظه و بعدم هیچ اثری نمیمونه...
بخدا میگفتم بیشتر بحث میکرد بخاطر همین دیگه نرفتم کارآموزی،از وقتی که نرفتم اونم نرفت خونه مادرش،و ه ...

ای بابا چقدر بد پس ترجیحا باید بیخیال کاره بشه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بنظر من اونقدری که زندگی و مدیریت ش اولویته، کار، اونم با چنین شرایطی اولویت صدم هم نیست ولی همه چیز ...

اره موافقم،من زندگیمو دوس دارم ولی روحیم خیلی حساسه ،فقط وقتی یاد زحمتام تو دوران دانشگاه و دوسال دنبال کار بودن فکر میکنم ،حس میکنم تمام زحمتام الکی بوده

من اوایل عروسی یه ماه رفتم کارآموزی با اینکه همه ی کارامو انجام میدادم و غذا حاضر بود بازم میرفت اون ...

منم همسرم اینطوریه، یک لحظه فراغت احساس کنه خونه مادرشه ولی من بهش نشون دادم که وقتی خونه باشه جایی نمیرم و به احترام همسرم حتی زمانی که خونه باشه تنها مهمونی نمیرم و... برای همین بااینکه این حالت رو داره ولی دیگه خیلی رفت و آمدش کنترل شده تر و همانگ تر شده

دنبال لذت های حقیقی و عمیقم،   لذت های آنی مثل خاروندنه، یه لحظه و بعدم هیچ اثری نمیمونه...
منم همسرم اینطوریه، یک لحظه فراغت احساس کنه خونه مادرشه ولی من بهش نشون دادم که وقتی خونه باشه جایی ...

اره منم دقیقا همینجوریم و همسرم رفت وامدش خیلی بهتر شده و هفته ای یه بار با هم میریم،بنظرت چیکار کنم که حسرت کارمو نخورم؟آخه خیلی زیاد تلاش کردم تا یجا بتونم برم سرکار،اونم کاری که واقعا همونیه که میخواستم 🙁

اره موافقم،من زندگیمو دوس دارم ولی روحیم خیلی حساسه ،فقط وقتی یاد زحمتام تو دوران دانشگاه و دوسال دن ...

اینطوری فکرنکن عزیزم منم گرچه مثل شما فکرنمیکردم  انگیزه‌م از درس خواندن تا انتهای ارشد، مثل شما کار نبوده ولی خیلی راضیم از اینکه یک مادر درس خوانده هستم، لینکم رو با رشته‌م و درسم قطع نکردم تا ان‌شاءالله وقتی بچه هام بزرگ شدن و از پس اولویت های زندگی خودم به خوبی براومدم در آینده با فراغت بال بتونم کار و رشته‌م رو دنبال کنم

اره منم دقیقا همینجوریم و همسرم رفت وامدش خیلی بهتر شده و هفته ای یه بار با هم میریم،بنظرت چیکار کنم ...

الان بچه هام گیر دادن، سرفرصت چیزایی که بنظرم میرسه میگم ان‌شاءالله

عزیزم سرچ کن یک وبلاگ هست بنام( تو فقط لیلی باش )اونجا رو از اولش بخون، واقعا زیباست رویکرد شخصی من به کار و زندگی اون شکلیه برای همین اصلا حسرتی برای کار ندارم بخورم، بنظرم رویکرد زیبا و عاقبت داری هم هست درعین حال بسیار هم آرامش بخشه.