2777
2789
عنوان

بیاید از چند تا از ازدواج های دخترای فامیلمون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 82 پست
ببین این دو مورد ک من گفتم بسیاااار دخترای باشخصیت و ماهی هستن و اهل دوست پسر و این حرفا نبودن واااا ...

همینه ک من چیزی به اسم عشق رو کلا قبول ندارم و خیلی منطقی تصمیم میگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا پزشک رو قبول نکرد ؟؟!! دلیلش چی بود 

😂😂کدوم پزشکی کودک همسری قبول میکنه 

ایشون داره ی چیزب میگه شما باور نکن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
ببین این دو مورد ک من گفتم بسیاااار دخترای باشخصیت و ماهی هستن و اهل دوست پسر و این حرفا نبودن واااا ...

😟😟😟 برگ هایمممممم 

من خنگم میشه گفت کم و بیش شبیه موردای شمام ولی منم مث منگلا از ی خاستگارم ک هنوز سنش کمه و تکلیفش مشخص نیست ک ایندش چجوریه خوشم اومده فعلن ک جوابم منفیه اما هنوزم رد نشده خدا کنه ب خیر بگذره و من خر نشم . 

کمک ی دوست عزیز ک توی همین سایت باهاش اشنا شدم باعث شده ک فعلن نیوفتم تو چاه . خدا خیرش بده

😂😂کدوم پزشکی کودک همسری قبول میکنه  ایشون داره ی چیزب میگه شما باور نکن

عزیزم شهرستان کوچیکی بودن و این دختر معروف به زیبایی بود 

ضمنا خود من کادر درمانم 

و همین الانش از همکاران پزشکم هستن ک با ۳۸ سال سن دختر ۱۸ ساله میگیرن و فقط و فقط زیبایی و خانواده درست ملاکشونه

دخترهاي فاميلتون با چشم بسته ازادواج ميكردن؟بعد دختردايي ات كارمند رسميه خودش نتونسته خونه بخره كه د ...

مشکل از دخترای فامیل نیست مشکل از ایشدن با داستانای تخیلیش

منم یکسال و نیم شاغلم،،خونه و ماشین خریدم

مگه میشه کارمند رسمی نتونه خونه بخره

کدوم دختر ۱۶ ساله ای خواستگار متخصص داره،،من خودم داشتم ولی بنده خدا چند سال بود درسش تمومش ده بود الان ۴۰ سالش ،،اومده خواستگاری من، ،من ۲۵ساله میگم بچه ام..اخه گدوم ادم تحصیل کرده ای انقدر بیشهوره بالای ۳۰ باشه بره خواستگاری ی بچه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
عزیزم شهرستان کوچیکی بودن و این دختر معروف به زیبایی بود  ضمنا خود من کادر درمانم  و همی ...

شما انقدر تو جرفات تناقض هست که خودت متوجه نمیشی

ی جا میگی پولدار نبودن خیچ کدوم ی جا میگی چشمشون به پول پدرا بود و کمکی بهشون نکرد

مشکل از دخترای فامیل نیست مشکل از ایشدن با داستانای تخیلیش منم یکسال و نیم شاغلم،،خونه و ماشین خرید ...

یعنی بنظرت همه متخصصا باشعورن🤣🤣🤣🤣

خیلی خوبی شما

ضمنا من کاربر قدیمی ام و تا الان یکبار هم داستان نذاشتم

بدبین# نباشیم

یعنی بنظرت همه متخصصا باشعورن🤣🤣🤣🤣 خیلی خوبی شما ضمنا من کاربر قدیمی ام و تا الان یکبار هم داست ...

نه بیشعور اونیه که بقیه سرکار میزاره

شما انقدر تو جرفات تناقض هست که خودت متوجه نمیشی ی جا میگی پولدار نبودن خیچ کدوم ی جا میگی چشمشون ب ...

پسره خودش شغل ازاده و درامدش کم

پدرش حاجی های قدیمی هستن و تو شهرما معروفن و پولدارن ولی هیچوقت به پسرش کمکی نکرده

پسره خودش شغل ازاده و درامدش کم پدرش حاجی های قدیمی هستن و تو شهرما معروفن و پولدارن ولی هیچوقت به ...

باش