2777
2789
عنوان

چطوری به نی نی هاتون آب میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 26 پست

ببین من به هر بدبختی بود با لیوان بهش آب دادم انقد سخت میخورد بلخره یاد گرفت خیلی راحت تره با لیوان یه پارچه ای چیزی بگیر زیر دهنش بهش با لیوان ذره ذره آب بده بزار بریزه عیبی نداره بجاش عادت میکنه یاد میگیره با قاشق زجر کش میشه بچه یا تو شیشه مخصوص آب و این چیزا هست بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم تا الان که یک سال و نیمه شیشه نمیگیره اوایل با قطره چکون میدادم بعدم براش لیوان نی دار خریدم بهتر آب میخوره برای اینکه شکمش خوب کار بده صبحا با قطره چکون بهش آب گرم میدم

خواهر مهربونتونم        
با قاشق چایخوری . یذره یذره بده تا یاد بگیره . ا ایل میپره گلوش بعد یاد میگیره . با لیوانم بعصی وقتا ...

روزی چند سی سی باید آب بخوره بچه شیش ماهه؟ 

عشق سالهای کرونا... پسرم 
سلام عزیزم منم پسرم شش ماهش شده  مشکل دارم.با اب  دادن بهش همش میپره.گلوش با شیشه. لیو ...

الان پسرم ۱۷ ماهشه عزیزم و دیگه با لیوان آب میخوره.. یعنی خیلی وقته با لیوان آب میدم بهش... ولی توی سن شما گاهی با قطره چکون که آب رو میریختم گوشه لپش... گاهی با شیشه. گاهی با این لیوانای آبخوری که سوراخ داشت .. با اینا بهش آب میدادم 

عشق سالهای کرونا... پسرم