2777
2789
عنوان

عید ۱۴۰۰🙂🦋🛸

| مشاهده متن کامل بحث + 3336 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۱۵۰۰ هم میبینم چه برسه ۱۴۰۰ 

ایول دمت گرم

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 
      ایول دمت گرم

باید امیدواربود ب زندگی🌿🍃

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من بچه بودم فکر میکردم ۱۴۰۰خیلی پیرم😂😂

😄👍🛸

https://rastmard.com/?mref=eln   دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه  برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓

بعد۱۴۰۹

میشه چند؟😂😂😂🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

من وقتی 15 سالم بود خواب دیدم 18 سالگی میمیرم

به همه گفته بودم 18 سالم بشه میمیرم من 18 سالگیمو نمیبینم

اما نمردم😅

دیدم حالا که نمردم بهتره لااقل حلوامو بخورن

رفتم کیک تولد 18 سالگیمو کیک حلوا سفارش بدم

یعنی مثل کیک گرد کاکائویی ولی کاکائو نبود حلوا بود

با تزئین گل های سفید و زرد فوندانتی

یه روبان مشکی هم دورش بود

شیرینی فروشه فکر میکرد برا مجلس ختم میخوام همش میگفت این خیلییی شیکه برا سر خاک و مجلس و این حرفا 😂😂😂

از شانس بدم مامانم منو تو شیرینی فروشی دید اومد تو فهمید چه خبره کلیییی دعوام کرد اینکارا چیه و چمیدونم تولد 18 سالگی باید ویژه باشه نه که ختم بگیری اصن به جهنم که نمردی 😂😂😂😂

مرده هم پراش ریخته بود همش میگفت بخدا من فکر کردم برا ختم میخواد😂

خلاصه هیچی اونجور که دلم میخواست نشد

فقط خودمون و خالم اینها رفتیم رستوران شام خوردیم همین

برا تنبیه هم کلن کیک نگرفت برام😥😥😥

هیچکس هم دعوت نکرد

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
من وقتی 15 سالم بود خواب دیدم 18 سالگی میمیرم به همه گفته بودم 18 سالم بشه میمیرم من 18 سالگیمو نمی ...

اوووف چه باحال بودی تو دختر😄👍🛸

https://rastmard.com/?mref=eln   دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه  برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓

من کلا عیدو یادم رفته بود 😐

من یه بهمن ماهی عالی هستم ناراحتم کنی فرود میام رو سرت!پس برو امضای بعدی!اععععع مونده اینجا فضولی امضام رو میکنه!میفرودم رو سرت هاااا!آخش رفت😁اعععع نرفته الان میام رو سرت 🧐😠آخش رفت حالا درهارو ببندم نیاد تو!آهاا اینم بستم!دیگه نمیاد تو امضام! اوااا این داره از تو صفحه ی گوشی امضام و من رو میبینه حالا چی بپوشممممم!!؟؟وایسا یه دقیقه😇😊..........................👩‍🦰مدل موم خوبه؟ خوبه هوراا.........................💅لاک زدم!...............🌺گل سر!....................🍔🍟🍕🌭🥪🌮🌯میخوای!؟.............🥿🥿اینم کفشا...................👜کیف..............👗لباس آبی زیباست نه؟...............👒کلاه و روسری................💄🧼💊وسایل دیگه،قرص هم هست خو دوست دارم داشته باشم....................🤳بگو سیب!آفرین خوب افتادیم             .دیگه انگشتم که هیچ،دستم داره کنده میشه!بای بای👋👋👋👋👋👋👋👋