2777
2789
یکسال زمان مناسبیه؟

زیادم هست من ۶ماه قبل آزمون شروع کردم تازه ۱ ماه مونده به آزمون مریص شدم نتونستم لای کتابارو باز کنم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
عکس رو تو یه صفحه جدید باز کن بزن سرچ در گوگل میارتش

من نفهمیدم یعنی یاد ندارم ،چ بد ضایع شد 😂😂😂😂😂

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادم هست من ۶ماه قبل آزمون شروع کردم تازه ۱ ماه مونده به آزمون مریص شدم نتونستم لای کتابارو باز کنم

واقعا؟؟چه خوب شاید اطلاعات شما از قبل کامل بوده...یعنی تسلط کافی داشتین

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین

بچه ها گزارش نزنین تا دروغش معلوم باشه

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

چ جوری صفحه جدید باز میکنن؟؟؟

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
اتفاقا من دیدم خفه خون گرفته سریع چک کردن # ‍ خاک تو سرش 

عقده داره😂

استارتر حیا کن نی نی سایتو رها کن

مرگ بر استاتر.بلوف زن✊✊✊🤣

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم

اسی در افق محو شدش🤨

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

بچه ها همه با هم

استارتر حیا کن

نی نی سایتو رها کن

‍#  دروغاتو_نریز_تو_نینیسایت

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته