2777
2789

دختر خوب تخصصیارو نزدی عمومیارم جواب ندادی که

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خوب تخصصیارو نزدی عمومیارم جواب ندادی که

سر جلسه فهمیدم نظام و کافی نت اشتباه ی زده بود.فقط گریه کردم. من گریه هام و روز کنکور کردم

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 

کلا سفید میدادی فک کنم بهتر میشدی  

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

لعنتی ازادم غیر مجاز شدی 😐🥺

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
سر جلسه فهمیدم نظام و کافی نت اشتباه ی زده بود.فقط گریه کردم. من گریه هام و روز کنکور کردم

یا خدااا

حق داری اعصابت خورد باشه ازش شکایت کنی اتیشش بزنی تیکه تیکش کنی😯

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
ینی چی

كدومش؟

اب قطعه؟ يا نظام؟

اخه كنكور الان دوتا نظامي بود

يكي نظام قديم ك اول تا پنجم دبستان بود بعدم راهنمايي و دييرستان پيش دانشگاهي

يكي نظام جديد ك شده دوره اول و دوم 

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩
سلام خوبی زینب جون.کاربری پگاه روتونی نی سایت نداری؟دلم براش تنگ شده

سلام عشقم با اون یکی کاربری داشتم.فقط میدونم اونموقع هانا بود

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم