بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی رک بگو بهشون تو این وضعیت عروسی آخه؟ والا داداش منو زنداداشم چند ماه دیگ میخان برن سر خونه زندگیشون همه م خوشحالن ک عروسی نگرفتن
نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
اخه دوست ندارم جاری بدی باشم ولی عقلانی نیست من میگم می خوان بگیرن بگیرن اما من نمیام بخاطرخا ...
اگه نری بهترین دلیل هم داشته باشی، باز میشی همون جاری بده پس کار خودت را بکن و هر بهانه ای بیاری حتی اگه موجه باشه باز عدم حضورت مشخص میشه. اما هتل موندن خط قرمز هست🧐
بگووو مادر مادر مادر بزرگ عمه شوهر خالم مرده ماعزاداریم😅😅😅
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
ببین بذار بهت بگم هر کاری کنی خوب باشی جونتم کف دستت بگیری بری تو دهن شیر بخاطر جاریت بازم پس فردا یه دمی از یه کارت درمیاره میگه بد بودی واسم...
من 7سال بهترین محبتهارو واسش کردم
اخرش سر اینکه بچش شلوار بچمو داده بود پائین فقط بهش زنگیدم گفتم فعلا نیاد دخترت چنان کینه ای از من بدل گرفت که دایی جوانم مرد از طبقه بالا تا پائین نیومد یه سر بهم بزنه😑😑😑دیگه ازش متنفرم وپشیمونم بخاطر اون همه محبتم به این گربه صفت
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!