2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باید بیشتر آشنا بشید هنوز...احساسی تصمیم نگیرید ...اره میاد ...عشقتونو پاک کنید جفتتون بهم میرسین&nb ...

چهارساله باهمیم ۵ماه دیگ میشه ۵سال خیلی زحمت کشیدیم بخدا ولی میترسم از چیزی ک بهم گفتین شات میگیرم بهش رسیدم یه چیزه خوب پیشه من دارین مرسی گلم 

چهارساله باهمیم ۵ماه دیگ میشه ۵سال خیلی زحمت کشیدیم بخدا ولی میترسم از چیزی ک بهم گفتین شات میگیرم ب ...

۵ سال زمان خوبیه واسه شناخت اگه تفاهم دارین بقیش درست میشه شک نکن ...میاد خواستگاریت ازدواجم میکنین ...میفته سال آینده...شیرینی ماهم یادت نره ☺️🌷

۵ سال زمان خوبیه واسه شناخت اگه تفاهم دارین بقیش درست میشه شک نکن ...میاد خواستگاریت ازدواجم میکنین ...

خدا از دهنت بشنوه شات گرفتم از آیدیت ک وقتی بهش رسیدم یه چیزه خوب پیشه من داری 

ببخشید تورو خدا نمیدونید ک اول سال آینده میاد یا آخراش 

بگو شوهرم متوجه تغییر رفتارم شده؟حسش چیه؟ کی برام گوشی میخره؟

صددرصد شده ...فعلا حسش نه منفیه نه مثبت ....به زودی گذاشته واسه نزدیک ترین رویداد زندگی تون ...مثل سالگرد ازدواج روز والنتاین..تولدت ...میخره 

خدا از دهنت بشنوه شات گرفتم از آیدیت ک وقتی بهش رسیدم یه چیزه خوب پیشه من داری  ببخشید تورو ...

☺️😊خوشبخت بشی خوشحال بشی بهترین هدیه برام 🙏با توکل برخدا یادت نره تو این مسیر از خدا کمک بخوای بسیار دعا کن بهش برسی ...بهار ۱۴۰۰ امید به خدا

صددرصد شده ...فعلا حسش نه منفیه نه مثبت ....به زودی گذاشته واسه نزدیک ترین رویداد زندگی تون ...مثل س ...

دیگه رویداد نداریم تا دیماه😔تولدم هم دهم بود ولی نخرید😢

پشیمون شده از کاراش؟رفتاراش؟میشه حستو کلی بگی

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
☺️😊خوشبخت بشی خوشحال بشی بهترین هدیه برام 🙏با توکل برخدا یادت نره تو این مسیر از خدا کمک بخوای بسی ...

ممنون سپاس جبران میکنم بخدا خواب و خوراک ندارم فقط میخوام زود بیاد بهش برسم خیلی فکرو خیال میکنم 

2790
2778
2791
2779
2792