2737
2739

سلام دوستان

من یکی از افرادی بودم که میگفتم سولاردوم خریدن پول حروم کردن ولی دیشب یه کیک عالی و خوشمزه باهاش درست کردم 

فقط باید دمای سولاردوم ۲۰درجه کمتر تنظیم کنین روی حالت کانوکشن که مثل پنکه بذارین پیش گرمایشش که تموم شد روی قالبتون فویل آلومینیومی بکشین تا روی کیک دراثر حرارت زیاد نسوزه وتوش خام بمونه وقتی ده دقیقه آخر فویل بردارین تا روش پخته بشه


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728

من فویل نمیذارم

۲۰ دقیقه روی ۱۴۰ درجه

کلا به جز کیک خیلی کارایی داره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من فویل نمیذارم ۲۰ دقیقه روی ۱۴۰ درجه کلا به جز کیک خیلی کارایی داره

منکه فقط توی سولار نان و شیر گرم میکنم شماچه استفاده هایی میکنین میشه لطف کنین به منم یاد بدین

دمارو روی ۱۴۰میذارین و فویل نمیذارین روش نمیسوزه؟

2740
منکه فقط توی سولار نان و شیر گرم میکنم شماچه استفاده هایی میکنین میشه لطف کنین به منم یاد بدین دمار ...


نه نمیسوزه. دمای مناسب کیک تو ماکروفر ۱۷۰ هستش که امتحان کردم زیاد بود. روی ۱۴۰ میذارم ۳۵ تا ۴۰ دقیقه، البته بستگی به قالب هم داره

یخ زدایی که خیلی اپشن کارامدیه برام

کیک و شیرینی درست میکنم

برنج کته هم داخلش پختم

نون و پیتزا و لازانیا درست میکنم

میوه خشک میکنم

مرغ گریل میکنم

بابت گرم کردن هم زیاد استفاده میشه. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
نه نمیسوزه. دمای مناسب کیک تو ماکروفر ۱۷۰ هستش که امتحان کردم زیاد بود. یخ زدایی که خیلی اپشن کارام ...

شرمنده برای میوه خشک کردن و شیرینی میشه بگین رو چه دما وبرنامه ای تنظیم میکنین

شرمنده برای میوه خشک کردن و شیرینی میشه بگین رو چه دما وبرنامه ای تنظیم میکنین

من اینا رو تو دفترچه ش نوشته م الان خونه نیستم. 

تو همین سایت هم یه تاپیک قدیمی هست راجع به طرز کار با سولاردام الجی

میتونی مدل سولارت رو سرچ کنی، مثلا خشک کردن میوه با مدل فلان برات کامل میاره. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

تم بنفش

دنیا_12345 | 11 ثانیه پیش
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز