2777
2789

موقع غیبت🤨🤫🤫🤫

خدا طرفدار آبروی مومنه! آبروشم مثل حرمت خانه ی خداست!

غیبت_ممنوع#  

غیبت_نکنیم#  

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

گناه دیگرانو فاش نکنیاااا

از همین الان تصمیم بگیر

یاعلی🌹#  

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همیشه  اینو  ب خودم  میگم  ولی  نمیتونم  ک😣

باید مراقبت کنی 

باید مراقبت کنی 

اخه گاهی  اوقات  ی نفر  حرصتو  در میاره  حقم  باتوئه  بعد  می ری  دربارش  با یکی  حرف  میزنی  ک میدونه  اون  چجور  آدمیه  ینی  میشناستش  پس ابروش  نمیره  

اینم  غیبته؟😞

Talk like a champion walk like a champion 😎💪👸خواهشا  منو  تو تاپیکای  دعوا  تگ  کنید  دعوا  دوس  دارم 😈
اخه گاهی  اوقات  ی نفر  حرصتو  در میاره  حقم  باتوئه  بعد  م ...

میگن اگه اون گناهرو علنی انجام داده و باکی نداره از گناهش اون غیبت حساب نمیشه

حالا برای شمارو نمیدونم

میگن اگه اون گناهرو علنی انجام داده و باکی نداره از گناهش اون غیبت حساب نمیشه حالا برای شمارو نمیدو ...

اخه ممنون  عزیزم 😘

Talk like a champion walk like a champion 😎💪👸خواهشا  منو  تو تاپیکای  دعوا  تگ  کنید  دعوا  دوس  دارم 😈