2777
2789
عنوان

دکتراجوابم کردن......

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفهای این اقای پناهیان خیلی به دلم می شینه خدا عاقبت بخیرش کنه و طول عمر بهش بده

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

فوق العاده بود

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

مفهوم زیبایی داشت 🙏

‎ای غایب از دیده که بینی همه ما را
‎لطفی، زپس پرده برون آی خدا را

‎هرچند که ما لایق دیدار نباشیم
‎برما کرمی کن تو ببخشای خطا را

‎سلطانی وماجمله گدایان توباشیم
‎حاشا که برانی تو زدرگاه گدا را

‎در راه تو ما منتظری بی سر وپاییم
‎پایان بده هجرانی این بی وسر وپا را

‎جان همه قربان تو ای عدل خدایی
‎بنگر زضعیفان جهان دست دعا را

‎بازا که جهانی بشود عاری ازظلم
‎بردرد ضعیفان جهان آر شفا را...🙏🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
ممنونم گلم کم آوردم نمیدونم چیکارکنم...فقط خداکمک کنه

مطمئن باش وقتی توکلت به خداس اگه به صلاحت باشه از هیچ کمکی دریغ نمیکنه

بعدشم شاید وضعیت الان تو آزمون الهی باشه

همینطور که تو این متن خوندی یه روزی این دنیا و سختیاش تموم میشه ان‌شاءلله توی آخرت زندگی خیلی خوبی خواهی داشت که تصورشم نمیکنی

بعدشم توی قرآن هم خیلی گفته شده که بعد از هر سختی آسونی هست