2777
2789

خانوما دختر خانوما سلام.همیشه دبیرامون تو دوران دبیرستان میگفتن باهدف ازدواج کنید ولی نمیگفتن اون هدف چیه.بیاید یکم درموردش بحث کنیم؛واقعا باید چه اهدافی وجود داشته باشه؟ازدواج برای رفع تنهایی خوبه؟برای رسیدن به ارامش چطور؟!

دلم میخواد با شوهرم خودسازی رو ادامه بدم

و اینکه آرامش روانی از همه چیز برام مهم تره

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج وسیله است نه هدف،ازدواج میتونه وسیله ای ارامش وموفقیت باشهذاگه انتخاب درست وتلاش دونفره باشه

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

دیگه ازدواج همین زاییدن و زندگی مشترک و خوردن و خوابیدن و همدلی و مسعولیت پذیریه

قرار نیست اپولو هوا کرد یا انقدر توقع زیاد داشت که بهش نرسید

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

یک تکامل که وقتی خودت بخوای بهش میرسی و حس میکنی بقیه زندگیتو باید کنار یک نفر دیگه بگذرونی

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍
این مسیر چیه چطور طی میشه

مسیر پر از تصمیمه تصمیمهای درست .ازدواج بخاطر ترس از تنهایی اشتباهه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

ازدواج هدف نباید باشه...ازدواج هم یه مرحله از زندگیه

و تجربه ثابت کرده اگر خودت به تنهایی موفق ،شاد و مستقل باشی، ازدواج بهتری خواهی داشت

ازدواج برای رفع تنهایی ، نیاز مالی و فرار از خونه پدری اشتباهه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

با ازدواج تازه به کمالات میرسی ..از طرفی تنهایی تموم میشه ..همراه و همدم داری هیچ کس برات نمیمونه حتی بچت جز اون .من که همه چیزم شوهرمه به خدا

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩
ازدواج هدف نباید باشه...ازدواج هم یه مرحله از زندگیه و تجربه ثابت کرده اگر خودت به تنهایی موفق ، ...

پس برای رفع تنهایی و رها شدن از خونه ی پدری باید چیکار کرد وقتی تمام راها به روت بستن

پس برای رفع تنهایی و رها شدن از خونه ی پدری باید چیکار کرد وقتی تمام راها به روت بستن

نمیدونم منظورت از راه های بسته چیه...

ولی تحصیل و اشتغال قدم اول استقلال هست...

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز